reklama

To moja babcia karmiła mnie śledziem z ziemniakami  tez zyje.
 tez zyje.
Moja tez czasem zje 60mm od dwoch dni czasem 120. Tylko ze ona jest na piersi i dokarmiana mm te 120 mnie zdziwiło bo wczesniej nawet 90 było juz super duzo. Jak widze ze nie chce puścić butli i ssie nawet pustą to jej dorabiam. Chociaż ostatnio zdarzyło sie ze po piersi zjadła 120 to nie wiem ile jeszcze pociągła z cyca.

Moja tez czasem zje 60mm od dwoch dni czasem 120. Tylko ze ona jest na piersi i dokarmiana mm te 120 mnie zdziwiło bo wczesniej nawet 90 było juz super duzo. Jak widze ze nie chce puścić butli i ssie nawet pustą to jej dorabiam. Chociaż ostatnio zdarzyło sie ze po piersi zjadła 120 to nie wiem ile jeszcze pociągła z cyca.
Martyna_Ch
Fanka BB :)
kamień z serca... :-)

xjennyx
Renisus - widać Twoja bezsmoczkowa... No szkoda, ze jej nie podpasowal. Muszę powiedzieć, ze moja bierze ten smoczek tylko czasami jak jest najedzona, ale nie moze zasnąć, szuka cyca, a ja jej wtedy daje skoczek. Nie to samo, ale weźmie. W innym wypadku wypluwa, albo sie poprostu drze jeszcze bardziej. Ale jeszcze nie gryzła... W dziś własnie na spacerze widziałam dziewczynkę tez z tym skoczkiem. Ale jak Twoja nie chce to nic nie poradzisz. 
Martyna - czapka super!! pasuje mu
 pasuje mu 
Domka - ja mam taki termometr i jest spoko. Położna trochę mnie wyśmiała, bo ona takiego nie widziala. No ok. Ale temp. pokazuje mniej więcej taka jaka jest i jak czasem mam watpliwości to mierze tym, jest szybko i wygodnie.
Moja dziś po pierwszych szczepieniach i średnio jest. Tak mi jej żal ;(
Popłakuje, cycusia chce, ale potem nie je, nie chce sie bawić. Nawet nie płacze tak głośno jak normalnie... Ale nie ma temperatury i duzo spi, wiec pewnie ok. Spi oczywiście u mamusi. Ale tak mi jej żal, ze niech sobie spi, a ja oglądam skoki narciarskie i pije piwo bezalkoholowe.

Martyna - czapka super!!
Domka - ja mam taki termometr i jest spoko. Położna trochę mnie wyśmiała, bo ona takiego nie widziala. No ok. Ale temp. pokazuje mniej więcej taka jaka jest i jak czasem mam watpliwości to mierze tym, jest szybko i wygodnie.
Moja dziś po pierwszych szczepieniach i średnio jest. Tak mi jej żal ;(
Popłakuje, cycusia chce, ale potem nie je, nie chce sie bawić. Nawet nie płacze tak głośno jak normalnie... Ale nie ma temperatury i duzo spi, wiec pewnie ok. Spi oczywiście u mamusi. Ale tak mi jej żal, ze niech sobie spi, a ja oglądam skoki narciarskie i pije piwo bezalkoholowe.
Witajcie wieczorkiem.
Mój też pije max 150 ml odciągniętego pokarmu- jemy o 1.30 ,4.30, 8.00 ,12.00,16.00,18.30,21.00,
ślini się a maxa, na widok wanienki uśmiech na całego.
od 4 dni dostaje po 2 łyżeczki soczku i problem z kupą z głowy
,

Mój też pije max 150 ml odciągniętego pokarmu- jemy o 1.30 ,4.30, 8.00 ,12.00,16.00,18.30,21.00,
ślini się a maxa, na widok wanienki uśmiech na całego.
od 4 dni dostaje po 2 łyżeczki soczku i problem z kupą z głowy
,
renisus
Jenny a dawalas parecatamol? Ja dalam od razu po powrocie i mala
ladnie wszystko zniosla, tylko ja sie nad nia uzalalam Mi tez zal jest tych dzieciatek, ze musza byc tak klute.
 Mi tez zal jest tych dzieciatek, ze musza byc tak klute. 
Dziewczyny uslyszalam dzisiaj o gryzaczkach bursztynowych Slyszalyscie? Widzialyscie? Macie jakies zdanie ma ten temat? I tym samym rozpoczynam temat zabkowania
 Slyszalyscie? Widzialyscie? Macie jakies zdanie ma ten temat? I tym samym rozpoczynam temat zabkowania  Pytanie do doswiadczonych mam, jake zele i inne specyfiki pomagaja i w co sie zaopatrzyc aby byc gotowym na akcje- zabki.
 Pytanie do doswiadczonych mam, jake zele i inne specyfiki pomagaja i w co sie zaopatrzyc aby byc gotowym na akcje- zabki.

ladnie wszystko zniosla, tylko ja sie nad nia uzalalam
Dziewczyny uslyszalam dzisiaj o gryzaczkach bursztynowych
 Slyszalyscie? Widzialyscie? Macie jakies zdanie ma ten temat? I tym samym rozpoczynam temat zabkowania
 Slyszalyscie? Widzialyscie? Macie jakies zdanie ma ten temat? I tym samym rozpoczynam temat zabkowania reklama

Podziel się: