reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Dzień dobry mamuśki w Dniu Matki!!:D

Ja już nie śpię:) ale pogoda się trochę popsuła jest tak szaro buro i chłodniej o wiele najlepiej spałabym cały dzień albo leniuchowała....
Jedziemy na obiad z rodzicami do Restauracji ( przynajmniej z obiadem mam dziś spokój, sami to zaproponowali haha)
kawkę właśnie spijam:)

Cześć :-) Ja dziś mam ciężki dzień :-\ rano w kościele prawie zemdlałam, mąż mnie musiał po 30 minutach do domu odprowadzić, masakra szłam i miałam same ciemne plamy przed oczami. Jak poleżałam to trochę minęło ale teraz znowu mi jakoś tak dziwnie. Może ciśnienie niskie czy coś...?

A i znowu obudziłam się rano z plamą na koszulce..Tym razem większą i znowu z tej samej piersi...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Siedzimy w ogrodzie, mąż mi na chwilę zginął ;)
Przychodzi i przynosi kawę mrożoną ;) Samorobiona ;) pyyycha

TEKILA już siara?
U mnie jeszcze sucho... Ale pamiętam że synem też dość szybko zaczęła mi lecieć...
1464265039295.jpg
1464265039295.jpg

Załączniki

• 1464265039295.jpg
    1464265039295.jpg
    68,7 KB · Wyświetleń: 324
Aga no raczej chyba tak, bo plama po wyschnięciu jest sztywna taka więc to raczej nie woda :-) też mnie dziwi, że tak szybko?! Ale u mnie to chyba wszystko szybko, ruchy czuje szybko itp :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie ja mam dziś zły dzień płakać mi się chce smutno oh chyba hormony mi buzują męża nie ma od 4dni remontuje u swojej mamusi nie mam do kogo sie przytulic buuuuuu:sad:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry