reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witaj Aga dawno Cie u nas nie było:)

Wlasnie sie dowiedziałam, ze u córki w szkole panuje szkarlatyna, wiec pewnie zaraz bedzie chora:( miałyście kiedyś styczność z ta choroba? Zastanawiam sie czy ja tez moge sie zarazić ale to chyba tylko " dzieciowa" choroba? Zaraz dr Google zapytam

Pamietam lekarz kazał Ci odpoczywać, dobrze ze juz czujesz sie lepiej i ze mały wraca do przedszkola:) zastanawiam sie tez co u Pauliny pamietam ze jej pracodawcy ja zwolnili i zrobili straszna jazdę, ze biedna w szpitalu wyladowala

Agica ja mialam.szkarlatyne w dziecinstwie chyba jakos w czasach podstawowki pamietam tylko,ze objawy byly chyba podobne do grypy i ze mialam język jak truskawka i tak lekarz mi powiedzial wtedy:)
W necie poszukaj co i jak bo bylam gówniarką to nie pamietam hehe
Agnieszka czeesc dobrze ze wszystko wporzo juz u Ciebie:)
Tez ostatnio pomyslalam o Paulinie miala przeciez miec w maju jakas rozprawe ale milczy..

Aga tu masz zdjęcie gdzie dokładnie znajduje się macica na danym etapie ciąży, jeszcze długo może być dzieciątko bardzo nisko :-) zwłaszcza, że jeszcze może dużo się ruszać :-)
1464199563-1d1mld.png

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nadrobię pózniej.

Te białe plamki czy tez zmiany nawet nie wiem jak to nazwać to mogą być:
-powikłania cytomegalii lub toxoplazmozy
-wady chromosomów
-wylewy
Teraz ok tyg czekam na wyniki 2 pierwszych i potem jeżeli bede chciała mogę miec amnio.
Na szczęście mały duży dobrze sie rozwija i nie ma żadnych innych problemów. Dzis 21tc 386g
Usg robiły 2 lekarki specjalistki wiec jestem pewna ze obejrzały wszystko.
U Jagi po porodzie znaleziono wylewy, które w ciagu miesiąca sie wchłonęły i nie pozostawiły śladu. Oby to było cos podobnego i nic z tej czarnej listy.
Tu macie link odnośnie cytomegalii
Link do: Wyniki cytomegalii

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry