reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Wiktorka zgadzam sie. No przynajmniej roczne powinny sie te dzieci rodzic ;) powiedzcie cos na temat spirali bo nie planuje wiecej dzieci i rozwazam zalozenie po porodzie

Agica ja byśmy mieli taka drukarkę, ale nie ważne w jakim czasie ile drukuje, ale chociaż na godzinkę też by się nam przydała.

Z maluchami tyle jest źle że nie mówią jak je coś boli i wtedy się martwimy, nam na szczęście się udało nic nas nie bolało.

Fajne są bobasy umyjesz jak chcesz, wycalujesz ile chcesz, nie ciągnie kasy że coś chce o czymś marzy heh.
Mój tylko miał głos donosny jak się za cycem wydał to na baczność wszyscy.

Ostatnia edycja:
Ja mialam spirale zamontowana taka na 10 lat ale ja mam bardzo krwawe i długie miesiączki a z ta spirala było jeszcze gorzej wiec sie jej pozbyłam. Po porodzie chyba znowu sie zdecyduje ale tym razem poprosze o spirale z hormonami powinna złagodzić dolegliwość miesiączkowe.

Hej laseczki!

Napisałam wczoraj wieczorem długiego, baaardzo długiego posta, a jak już chciałam wysłać, włączyła mi się jakaś durna reklama, a że piszę z telefonu, nacisnelam szybko i skasowałam post :(
Drugi raz nie chciało mi się pisać ;)

U mnie się stabilizuje wszystko ;)
Dzisiaj chatkę całą już wysprzatalam, obiadek zjedzony, teraz tylko kanapa ;)

Ja właśnie tak jak wy zastanawiam się jak zacząć się zabezpieczać po porodzie... Na spirali się w ogóle nie znam, brałam antykoncepcyjne tabletki, ale jakoś nie służyły mi... Jest jeszcze trochę czasu to pogadam z moją ginekolog co i jak ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie, Dziewczyny, a czy wy też tak nisko czujecie kopniaki? Kurcze, nie wiem czy się martwić? Normalnie caaaałkiem nisko chyba mała siedzi bo czuje je zaraz przy pęcherzu... Jakby miała za chwilę wyjść ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry