reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej dziewuszki
A ja kolejna noc meczarni pospalam od 23 kilka godz obudzilam sie siku i nie moglam dalej teraz rani dwie godz przysnelam jak maz do pracy pojechal..dzis po meliske musze isc bo az boje sie nocy, no a pogoda dzis srednia slonca nie ma

Dzień dobry dziewuszki..
Dzisiaj noc cała przespana, ale nie wyspana :(
Chodzę jak jakiś wampir...
Syn już w przedszkolu, mężu w pracy, chyba się położę jeszcze na chwilę, chociaż w planach sprzątanie i zakupy mam..
Ale nie mam na tonawet siły :(

Wiki.. Zrobię sobie też taką wodę.. Zobaczymy :)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja o sobie myślę że jestem jak zombie.... tez juz po prawie 3 godzinnej drzemce. .. zaraz się trzeba ogarnąć i za godzinę młodego odebrać a najchętniej dalej bym spała [emoji20]

A ja dzisiaj o 12 mam wizyte, do pracy nie ide bo to w środku dnia:) maz w pracy, dziecko w szkole a ja zamiast wziasc sie za sprzątanie to sie lenie, taki spokój mam nikt nic nie chce:)

Dzieki dziewczyny, siedze w poczekalni i chyba jeszcze troche poczekam dobrze, ze toaleta blisko:) nawet nie wiem po co ta wizyta usg mialam tydzien temu i wszystko było ok

reklama
Ja dziś wizyta o 16 już nie moge sobie miejsca w domu znaleźć ciekawa jestem co powie na te wyniki .A i postanowiłam pojechac na urlop nad morze pod koniec lipca dziewczyny dobrze robie z tym wyjazdem? dziś zapytam sie mojego gina czy moge ale interesuje mnie tez wasze zdanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry