reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ogólnie musisz poszukać. Kiedyś nawet w biedronki widziałam.
W alma jest i nawet przez neta z ich strony możesz kupić. Ale jakiejś innej firmy i drogie jest bo za 1 ok 13 zł w almie

Hej, ja dziś dopiero wstałam :-( zasnęłam sporo po 5 rano..myślałam, że będę w nocy ryczeć :-( mam ciężkie noce ale takie zupełnie białe to rzadko :-(

Dziewczyny, które pisały mi o tym mleku bez laktozy- czy wiecie może czy występuje oni w jakiś sieciach konkretnych sklepów??
W biedronce jest napewno :) nawet ser żółty bez laktozy jest

Sera żółtego bez laktozy nie polecam , strasznie nie dobry . Mleko bez laktozy też faktycznie czasami jest w biedronce, ale nie wiem czy na stałe .
od dawna macie takie problemy ze spaniem ? w sensie od ilu tygodni?
ja wczoraj miałam wizytę u lekarza , wszystko niby ok ale stertę leków i tak dostałam bo wyniki mi się już popsuły i powiedział , że jestem na granicy anemii więc zaczynam brać żelazo . Ja w sumie jestem wegetarianką praktycznie od zawsze , ale zawsze też miałam dobre wyniki , a teraz trochę poleciały . Wy macie dobrą morfologię ?

Ja biorę żelazo od poprzedniej wizyty miesiąc temu ... bo u mnie już anemia ;) z pierwszym synem tez miałam wiec się spodziewałam ze prędzej czy później tak to się skończy zwłaszcza ze oprócz mięsa z kurczaka nic nie przełknąć mięsnego teraz

Tekila, u nas w osiedlowym sklepie jest mleko bez laktozy w takim małym kartoniku ale widziałam w którymś markecie, na pewno z Mlekovity, nie pamiętam w którym jest ta firma...

Teraz co raz więcej będziemy się sypać z anemia, nadszedł ten czas[emoji6]

eNortjKzUjIyMjU1MFOyBlwwFXoC0Q,,37.png

1usa3e5eqna1rleq.png

Julia mysle, ze wlasnie dieta wegetariańska moze byc przyczyną gorszych wynikow. Moja siostra wlasnie z tej diety zrezygnowala w czasie ciazy. Ja jem b. malo mięsa nie lubie, ale czasami cos tam zjem, wiadomo teraz trzeba na prawde racjonalnie jesc. Moja morgologia jest dobra z tym, że ja biore od poczatku witaminy feminion 2 tak zalecił moj lekarz.
Ze spaniem dopiero ostatnio mam problem. Niby zasypiam, ale budze sie wiele razy na siku.

reklama
A w rossmanie czasami są takie cuda rozne. Ja kiedys dodawalam do kawy mleko ryzowe, migdalowe wlasnie z rossmana. Teraz za to mam straszną ochotę na krowie, wiec codziennie rano musli z owocami na mleku to podstawa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry