reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hmmm.. :( zobaczymy jaka w czwartek będzie beta :-( . Sama już nie wiem co o tym myśleć... ale zachciało mi się rosołu i naleśników haha :-)

@Nevka ja bym poszła do jakiegokolwiek lekarza i powiedziała co jest na rzeczy i jaką masz prace i żeby ci dal na 2 tyg zwolnienie. w tym. czasie beta zdazy urosnac, ty odpoczniesz a gin zdazy zobaczyć czy to ciąża i wówczas da ci właściwe zwolnienie. To jest niedopuszczalne, takie zachowanie gburowate.

Nevka, ja byłam na pierwszej wizycie tak jak pisałam 3t6d i lekarka rodzinna podobnie zareagowała jak Twój ginekolog, powiedziała, że ciąża to nie choroba i może dać mi zwolnienie na 2 dni... Ale tego samego dnia poszłam prywatnie do ginekologa i od razu jak powiedziałam o sytuacji w pracy to dał mi zwolnienie. Wystarczyło że wynik bety mu pokazałam, stwierdził ciążę i założył kartę ciąży.

Szkoda gadać :-( ile trzeba się uprosić niektórych... pójdę dziś do pracy i jutro także... po prostu będę wolniej robić... :(. Trzeba być pozytywnej myśli :-) będzie dobrze :-)

dziewczyny jak mi radzicie kiedy mam powiedzieć w pracy o ciąży
na zwolnienie na razie się nie wybieram (praca umysłowa) dobrze się czuje ogólnie, oprócz objawów fizjologicznych

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry