Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Nevka piątka bo ja też mam taki trądzik że aż boli. Z synkiem miałam cerę jak pupcia niemowlaka.
Joani daj znać co powiedzieli na IP. Biedny Franek
Beti ja miałam takie badania bez skierowania w gabinecie na wizycie u mojego gina. I nie trwało tak długo może pół godziny. I placilam tyle co za wizytę. Nic dodatkowo.
Magda poznań masz 6t1d i termin na 5?
Ja mam na 8 a mam 6t4d
Ann - robisz coś z tym trądzikiem? Czy czekasz aż ustanie? Mnie lekarz powiedział ze tak będzie przynajmniej do 14 tyg. Ropne wypryski ze nawet twarzy nie da się umyć tak bolą pipki
Dziewczyny... jak myślicie.. pies może wyczuwać, że fasolka jest? Bo ostatnio pies chodzi ze Mną krok w krok przytula się i wgl a wcześniej był agresywny (pekinczyk) .
Ja biorę duphaston,nic mi po nim nie jest.
To hormony buzują i myślę że to od tego,jedne mają mniej jedne więcej,a jeszcze inne wcale taka nasza uroda.
Nevka a pies może czuć fasolkę,mój też świruje
Beti39 kurcze no Mój tak samo swiruje wchodzi mi na łóżko i główka opiera się o brzuch i patrzy się na Mnie On taki nie był jak przychodzi ktoś do Nas z małym dzieckiem to taki zazdrosny jest jak noszę na rękach Ciekawa jestem jak zareaguje na maleństwo jak będzie w domu bo raczej pekinczyki nie lubią dzieci...
Ja mam west teriera to jest dopiero zazdrosnik! Ostatnio byli znajomi z pół rocznym dzieckiem,mała siedziała na dywanie i się bawiła siegała po zabawkę a ten głupek ją chapsnął,masakra!
Moja chrzesnica była w listopadzie u Nas... bo niestety 50km rozłąki i głaskała Go.. coś mu się nie spodobało i ugryzł Ja w nos.. a ta się wystraszyla i w dodatku uderzyła się o kant ławy. Nie dość odcisniete żeby na nosie to jeszcze lekka dziurka na czole haha