Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ruda, prześlę jednak później zdjęcie paznokci. Robiłam dziś w świetle dziennym, bo wczoraj wychodziły jak czarne. Ale nie chcą się dodać na komórce, niby za duży rozmiar
Ja mam dziś wizytę na 17.40. Trzymajcie kciuki, bo stresik już jest!
Magda to racja źr dzieci rosną różnie i zmienia się termin końcowy. Nie ma co tak wagi do tego terminu przykładać.
Joani o tak oby cie ominelo ;-)
Esthle ja nie pomogę bo sama potrzebuje rady w tej kwestii. Rano pomaga mi słaba kawa ale nie będę cały dzień piła.
Magda ja też miałam problem przy pierwszym porodzie i skończyło się cc. Lekarz mówił że jak chce mogę próbować naturalnie ale jak nie to będę mieć cc. Tu nie robią z tym kłopotu. Miesiąc przed terminem idzie się do szpitala i tam ustala się szczegóły.
Buraczki ja uwielbiam od zawsze i mogę jeść co drugi obiad jako dodatek
Na mdłości cało dniowe bo przechodzą mi późnym popołudniem nie mam żadnego sposobu.
Migdały imbir fuj :-(
Cześć! Jestem tu nowa, nic nie było widać na usg w czwartek tydzień temu, 4 testy pozytywne i beta w 48h wrosła razy dwa, mam kłucie przy pępku takie raz po raz, wizyta dopiero za tydzień. Myślicie, ze wszystko ok? Biorę luteinę i duphaston od tygodnia.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app