• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny czy wsze dziexiatka tez maja dziś taki ciężki dZien masakra mój poprostu śpi pod 10 15 minut i muszy go cały czas na rękach lulac nie ma żadnej kolki ani brzuszek nie boli nie prezy się kupe zrobił w nocy nawet dwie jak uśnie polożenił czy w łóżeczku czy w bujaczku i zaraz sie budzi może mieć na to wpływ herbatka ?

reklama
Beatka akurat czosnek nie jest wskazany bo zmienia zapach Twojego ciała i to dzieciom ponoć bardzo często przeszkadza.

Ja kawę pije, nawet już dwie dziennie. W ciąży piłam teraz tym bardziej.
Wiadomo jak ktoś się obawia to niech uważa na dietę.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez bardzo uwazam na to co jem i choćbym jadla to samo cały czas to Mała raz ma kolkę a raz nie...już sama nie wiem. Niby espumisan nam poma g a ale dzisiaj wieczorem miala najgorszy atak kolki do tej pory a jadlam dokładnie to samo co wczoraj :-(

Hej :) dawno mnie nie było. Moje zapalenie piersi już mija, bolało ale najgorsza ta wysoka gorączka... 39-40 przez 4 dni, nawet rano nie spadała. Nie wiem czy przez to też moja mała się nie najadala ale darla się i chciała do cycka non stop więc moja teściowa dobra rada stwierdziła że dlatego że zbyt często robi kupkę... No fakt bo kilka razy dziennie i często w każdej pieluszce jest mały Kleks ale to chyba dobrze. Mówię teściowej że lepiej żeby załatwiła się kilka razy dziennie niż miałaby raz w tygodniu, na co ona, że gdyby załatwiła się raz w tygodniu to dobrze bo by to znaczyło że przyswaja cały pokarm... Bez komentarza.

Ja się staram nie jeść tylko wzdymajacych.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny kupcie te patyczki do pupki na prawde ratuje zycie w kryzysowych sytuacjach przy duzych wzdeciach. Jurczu masakra komentarz tesciowej!
Swistak jak w domu cieplo to po co czapeczka?-my nie zakladamy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry