reklama

Pazdziernik 2016

Tekila znajdź kalkulator w którym wpisuje sie długość cyklu. Dla mnie sam pierwszy dzień miesiączki jest bez znaczenia, trzeba go zestawiać z długością cyklu [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Dokładnie na dzidziusiowo jest

Mój cykl wyszło na to ze był taki jakbym odstawiła anty no wtedy 1 cykl zawsze miałam 42 dni... I teraz patrząc na to kiedy zaszłam tak mi wychodzi bo ja om miałam 2 lutego a do zaplodnienia doszli 29-30 styczeń. .. I to się zgadza z wynikiem bety . Tym bardziej jestem zaszokowana bo brałam tabl cały czas. Miałam opóźnienie na początku ale lekarz powiedział ze nie będzie miało to wpływu na cykl. A jednak się pomylił.

Aria jak synek zareagował na rodzeństwo? Moja młoda od dłuższego czasu pyta kiedy bedzie miała siostrzyczkę, sprawdza mi wielkość brzucha i pyta czy na pewno całuje sie z tatusiem [emoji4]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Heheh dobre z całowaniem. ;-)
Powiem Wam, że Krystian jak usłyszał nowinę ze spełni się kolejne życzenie z listu do Mikołaja to był zrozpaczony ... Az nie mogłam w to uwierzyć .... tak chciał ... no ale jeden jedyny w rodzinie i poczuł zagrożenie...
No ale minęło kilka dni i gada do brzucha... cały czas mówi ona ... kto wie może on czuje c9 będzie ;-) jest dumny ze będzie starszym bratem .... wogole to znalazłam koszulkę z napisem .. jedtem starszym bratem. I bodziaki uwaga mam starszego brata. Musze je kupić :-)

Och ja miałam i 90 dniowe cykle :-) Ale to długa historia :-) jeżeli jestem w końcówce 6 tygodnia to beta się nie zgadza. No nie mogę liczyć ciąży od początku cyklu bo tak się robi przy normalnych cyklach..mi wówczas fałszywie dodaje ponad ss tygodnie...

Cherry a jakie mąż wymyślił imię?

Ruda wariatko :-P ale chyba dla Jasia kupujesz nie dla kropka :-P

Tekila moim zdaniem dobrze Ci liczy. Ja mam 4 dni starsza ciążę a mam 7t3d
Więc dobrze Ci liczy jak 7 miałaś @
Ale możesz też policzyć dni ciąży jak wiesz kiedy była dokładnie owu.

Aria fajne ciuchy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry