Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez tak mialam, ze na poczatku wydawalo mi sie, ze tylko mega wyrodne matki nie karmia cycem. Teraz zweryfikowalam swoj pogląd i rzeczywiscie nie widze roznicy miedzy dzieciakami mm a kp. Jednak kp jest wygodne, jesli przebiega bezproblemowo. Za to po mm dziecko dluzej spi. Teraz bede chciala szybko przejsc na mieszane. Pierwszy miesiac kp, pozniej butla na noc. W okolicach 6-8 miesiecy tylko butla. Taki jest plan a zycie to zweryfikujeHej. Co do karmienia to u mnie była masakra. Zafiksowalam się ze musi być cycem a butelka to zło. Niestety nie szło tak jak chciałam, córcia nie ssala dobrze i się nie najadala. Po cycu była butla, ale jak na wariatke przystało ze ściągniętym mlekiem. Fakt mi mleko słabo leciało. No ale wytrwalam tak 6 miesięcy a później Basi odwidziala się butla i był cyc plus łyżeczka ale się nakombinowalam. Teraz juz mąż mi gada żebym się nie nakrecala, że jak będę o tym myślała to się zablokuje. Każda kobieta karmiące piersią powodowała u mnie wybuch płaczu, że mi się nie udaje...
Teraz będę miała dwoje dzieci wiec nie będzie tyle czasu nad rozwodzeniem się nad tym.
Tekila nie czytaj szkoda nerwów.
Cherry ja też w środę na usg. Trzymam kciuki.
A mąż się zrehabilitowal i naprawił błąd :-)
Bylo minelo ale boje sie powtorki z rozrywki, bo pojawienie sie dziecka jest samo w sobie, wyczerpujace a jak stan fizyczny marny, to jest naprawde ciezko.Hello
PerseaNigra biedna nacierpialas się przez ten zespół popunkcyjny nawet nie zdawałam sobie sprawę ze coś takiego może wystąpić .
Powodzenia na wizycieTekila zakaz czytania przykrych wiadomosci! Dzis wizyta więc zycze samych dobrych wiadomosci
Ja właśnie czekam w poczekalni![]()
w ciazy sie te wyniki piernicza trocheMam szybkie pytanie, Man podwyższone leukocyty, limfocyty, monocyty i crp... czy to bardzo źle?
Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom
Dziewczyny te mysli, sa przez hormony. One sa bezpodstawne a kobieta w ciazy ma naprawde bujna wyobraznie. Ja twardo mowie moim zlym myślom "spi******" autentycznie. Wyobraźcie sobie ze ta mysl to taki potworek i każcie mu sobie isc ; ) ja jestem troche nienormalna i mi takie rzeczy pomagaja. Moze i komus z was pomogaTola ja tez okropnie sie boje zatrzymanej ciąży![]()