reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Ja w tej się chce pilnować. Tzn absolutnie nie mam zamiaru się odchudzać, bo najważniejsze jest zdrowie maluszka..
Ale w pierwszej ciąży przytyłam 32 kg i nie mam zamiaru tego znowu przechodzić
Ale w pierwszej ciąży przytyłam 32 kg i nie mam zamiaru tego znowu przechodzić
Maszka88
Początkująca w BB
Ojej ile napisalyscie dziewczyny az milo sie czyta
Witam nowe mamusie i gratuluje
czy ktoras z Was ma moze termin na ok 15-16 jak ja ?
Jesli chodzi o apetyt to chyba mam odrobinke wiekszy ale nie wiem czy to przypadkiem nie dziala swiadomosc ciazy bardziej niz rzeczywisty glod.
Nadal czuje kłucia w jajniku i bol podbrzusza szczegolnie w nocy, piersi juz mniej.
Kiedy mówicie cudowna nowine najblizszej rodzinie ? Ja powiedzialam narazie partnerowi i mamie
Jesli chodzi o apetyt to chyba mam odrobinke wiekszy ale nie wiem czy to przypadkiem nie dziala swiadomosc ciazy bardziej niz rzeczywisty glod.
Nadal czuje kłucia w jajniku i bol podbrzusza szczegolnie w nocy, piersi juz mniej.
Kiedy mówicie cudowna nowine najblizszej rodzinie ? Ja powiedzialam narazie partnerowi i mamie
agnieszka...24
U mnie już wiedzą Wszyscy.. Mam za długi jęzor jeżeli chodzi o dzidzie, bo była planowana już długo
Ja też mam bóle (skurcze jak miesiączkowe) ale też do tego bóle krzyża
Ja też mam bóle (skurcze jak miesiączkowe) ale też do tego bóle krzyża
agnieszka...24
Paulina i to jest właśnie najmądrzejsze.. Odpukać, ale różnie bywa... Potem nie chciałabym mówić znowu wszystkim ze jednak nie... Więcej bólu jest wtedy.
Ale ja taka napalona byłam
Już nie wytrzymałam, zadzwoniłam do sióstr i mamy.
Ale ja taka napalona byłam
Już nie wytrzymałam, zadzwoniłam do sióstr i mamy.
Maszka88
Początkująca w BB
No ja tez tak mysle ze reszcie rodziny po 12 tyg albo po 10tyg jak bedzie na usg wszystko ok
ale cos czuje ze moj R powie swoim.rodzicom jakos niedlugo bo nie wytrzyma
Tesciowa dopiero co poszla na emeryture wiec bedzie sie cieszyc podwojnie bo z moja mlodsza corka Lilka nie miala czasu
@Paulina_ super
ciekawe ktora z nas urodzi w terminie 
@Paulina_ super
agnieszka...24
Ja mdłości nie mam... Myślicie że mogą jeszcze wystąpić?
reklama