reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Paulina rzeczywiscie ciężki przypadek Ci się trafił :-) szczerze nie wyobrażam sobie żeby Martynka wstawala o 7 pewnie musiałabym w dzień podpiąć się pod kroplowke z kofeiny :-D Jak w dzień zasnie to idzie spać o 22-22:30 jak nie to spi o 21 :-)

Ann mi strasznie brakuje drzemek Martynki jak miała ok 24 mc przestała spać w południe i tak zostało do teraz czasami padnie ze zmęczenia o 17 i spi do 19 a później jest sajgon i bawimy się do polnocy :-)

reklama
Madziula a nie będzie szła do Przedszkola bo ona ma 2,5 to już może czas. To wtedy i tak będzie musiała wcześniej wstać. A tan się wyszaleje to może wtedy w domu się przespi trochę.

Ja zaczynam myśleć o przedszkolu dla młodego na dwa latka. Mam nadzieję że miejsce się u nas znajdzie bo mamy w miasteczku tylko jeden kindrgarten. W poniedziałek idziemy do opytac.

Dziewczynki poczytam was wieczorkiem ale chcę wam napisać że nie mogłam wytrzymać i robiłam Dziś betę. Wczorajszy wynik 49 dzisiejszy 69 ohhhh ahhhhh

Cherry super !!!:tak: Jutro też idziesz ?? Ja już jutra nie mogę się doczekać :-)

Jakie macie objawy ciąży ?? Bolą Was piersi - mnie nie i nie wiem czy mam się martwić :sorry2:

A ja siedzę w poczekalni u dentysty. 35 minut opóźnienia i nie wiem kiedy wejdę. Umieram z nudy i z głodu

reklama
Madzia tak jutro też idę ostatni raz i potem na Przyszły tydzień pójdę do lekarza. U mnie spanie wygląda tak no mój synek jiz duy chłopak ale sen jest największym wrogiem więc zmuszać go żeby się położył o 21 czytam mu zawsze bajkę zazwyczaj jedna jego ulubiona i już zygal.nią bo znam na pamięć i śpi mi to po7 bo tak Trzeba wstać do przedszkola w weekendy pośpi nawet do 09

Do góry