reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Sojnabig moja była kiero miała mdłości zawsze po 15 i często to było w pracy niestety. Musisz to przetrwać. Zajadaj mimo że pewnie Ci się nie chce. Mi się poprawia jak nie jestem głodna.

Ruda ja całe życie chodziłam/chodzę na wciagnietym ale przed ciazami miałam fajny brzuch teraz mimo wyciągania jest nie tak jedrny. Ale wolę to niż nie mieć dzieci kochanych cudów :-)

Marzycielka glowa do góry, nie musi się powtórzyć nic z ostatniej ciąży :-*

Nevka witaj ;-)

Znajomi wpadli na kawę. Jutro będą rodzice. Dziecko umyte, zaraz do spania. My obejrzymy jakiś film. Jutro szybko minie, a w poniedziałek upragniona wizyta u lekarza :-D

reklama
Dzieki dziewczyny. Ja mam tez wodonercze takze, lepiej zeby urolog na to spojrzal. Juz sie nastawilam, ze zostane w domu. Dzis mam strasznego dola.

Ruda dobrze powiedziane o brzuchu i rozstepach. Wole je miec i mojego 2.5 letniego skarba.

Chyba sprobuje isc spac

Sojnabig moja była kiero miała mdłości zawsze po 15 i często to było w pracy niestety. Musisz to przetrwać. Zajadaj mimo że pewnie Ci się nie chce. Mi się poprawia jak nie jestem głodna.

Ruda ja całe życie chodziłam/chodzę na wciagnietym ale przed ciazami miałam fajny brzuch teraz mimo wyciągania jest nie tak jedrny. Ale wolę to niż nie mieć dzieci kochanych cudów :-)

Marzycielka glowa do góry, nie musi się powtórzyć nic z ostatniej ciąży :-*

Nevka witaj ;-)

Znajomi wpadli na kawę. Jutro będą rodzice. Dziecko umyte, zaraz do spania. My obejrzymy jakiś film. Jutro szybko minie, a w poniedziałek upragniona wizyta u lekarza :-D
Masz rację! jak nie jestem głodna jest lepiej :D

dzień dobry, ja też mam dziś 1 wizytę i od rana ze stresu nie mogę nic zjeść. Skręca mi się wewnątrz wszystko. Tak się boję. To moja 3 ciąża. Pierwszą stracilam w 9 tyg drugą w 5. Chciałabym już być w 12 tyg. Objawy ciąży raz są wyraźne a raz znikają zupełnie. Chyba wolałabym rzygać co godzine niż przeżywać ten stres.
hehe ja też tak mam jak nic nie czuję i nie czuję mdłości to wpadam w paranoję

ja mam mam mega mdłości od 2 dni i nie rano ale tak po 10 i trwają do około 15 poza tym bym spała, spała, spała:laugh2:

a okągła to byłam przd ciążą, po ciaży i nic się w tym temacie nie zmieniło obstawiam tylko jaka będzie max waga w kulminacyjnym momęcie

Ostatnia edycja:
Witajcie Vivienne,
Lucychoice gratuluje

Luckychoice gratuluje.

Dziękuję dziewczyny! :-)

Lucy, gratuluję zdanego egzaminu. A co studiujesz?

Robię podyplomówkę, trochę branżowo, trochę z zainteresowania. Tylko sesja w ciąży to jednak inna para kaloszy, oczy się zamykają nad książką ;-)

Lucky gratki. Planetę polecana chyba ruda, a ja też od kilku koleżanek słyszałam że super, ja niestety męża nie wyciągnę bo nie chciałam iść z nim na Pitbulla to teraz strzelił focha.

Neilaaa dziękuję! :-) Zazdroszczę ogóreczków :tak: Takie własnej roboty najlepsze. Tego nie mam, ale natchnęłaś mnie, żeby jakieś ciacho jutro zrobić.

U nas też pojawił się motyw, że może na Pitbulla... Ale przypomniałam się mężowi, że zazwyczaj to ja ustępuję i z uśmiechem się przystał na tę Planetę singli. :wink: Obojgu nam się film podobał, generalnie lekki, można się i pośmiać i wzruszyć. A przemiły pan w kasie zachował dla nas dwa bilety, na które zwolniła się rezerwacja. No super, w przedostatnim rzędzie, praktycznie na środku. Cieszyłam się, dopóki mi się nie przypomniało, że przecież SIKU :eek: I oczywiście w połowie seansu był przemarsz przez całą salę ;-)

reklama
hehe ja też tak mam jak nic nie czuję i nie czuję mdłości to wpadam w paranoję

ja mam mam mega mdłości od 2 dni i nie rano ale tak po 10 i trwają do około 15 poza tym bym spała, spała, spała:laugh2:

a okągła to byłam przd ciążą, po ciaży i nic się w tym temacie nie zmieniło obstawiam tylko jaka będzie max waga w kulminacyjnym momęcie
Ej mam to samo z tym, że raz są a raz nie ma objawów... ;/ Jakie to jest męczące...

Do góry