reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

taka ja, ja chętnie na jakiś czas - najlepiej na całe wakacje- tez bym się na wieś wyniosła. W mieście w życiu człowiek na nie odpocznie :)

Sorry dziewczyny za marudzenie z rana, ale hormony mną zawładnęły dzisiaj.

A oprócz tego moja córka, któryś dzień z rzędu słucha na pętli na cały regulator gangam style i tańczy w pokoju :oo:

reklama
Larka taak bo przecież "siedzenie" w domu z dzieckiem to sielanka i wieczne leniuchowanie ;-) powie to każdy kto tak nie spędza czasu :-o

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi. Rzadko narzekam i nie lubie sie skarżyć ale przez te hormony ciążowe to wszystko podwójnie odczuwam. Nie wiem czemu Ania tak malo spi ;( wcześniej spala do 11
Moze za malo je ostatnio. Wiecie u nas jedyna rozrywka to pole z kurami. Do miasta mam 20 km. I tak jeździmy prawie codziennie. Ale jak nie jedziemy... dobra pomarudzilam; ) słonecznego dnia życzę: )

A to ze wychowawcze I maciezynskie nazywa sie urlopem musial wymyslec jakis facet :-) zadna kobieta nie nazwalaby tego urlopem

My długo zastanawialiśmy się nad drugim dzieckiem i tyle czasu minęło( ze fajnie już mam było tyle czasu dla siebie) 9 lat mój synek będzie.miał w maju. I postanowiliśmy iść na całość co bedzoe to bedzie bo wiek nas juz goni. I tak oto 8t. Synek w prawdzie jeszcze nie wie ale za niedługo się dowie.

Dzien dobry :)
Ja juz sie nie bede wypowiadac na temat zamkniecia sie w domu z dzieckiem, bo zostane ponownie zlinczowana ;) Uwazam poprostu, ze nie jest to zdrowe ani dla dziecka ani dla matki. Trzeba znalezc zdrowy balans :) Ponadto z calego serca szanuje kazdego indywidualny wybor :)

Taka_ja, ale masz fajne budziki :) Ale zazdraszczam widoku z okna. Rozmarzylam sie.

A co do drugiego dziecka, maja cora w tym roku skonczy 10 lat, wiec ja sie czuje jak pierworodka haha. I wszystko od nowa musze kupowac, bo duzo rzeczy po Kylie sprzedalam. Mam jeszcze 4 pudla ubranek od 0 do 3 latek(takich co jeszcze jak nowe sa), ale jak chlopak bedzie, to nic mi po nich ;)

U mnie tez poranek na szmacie. Robert sprzata ogrodek po zimie :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Cześć z rana...Tzn wiem, że południe już ale dopiero mogłam wstać z łóżka..za dwie godziny muszę jechać na walne zebranie i je poprowadzić a ja czuje się jak zwłoki....nie wiem czy jestem wstanie zejść do auta bez wpadki po drodze... ja już chce ten 12tc żeby te mdłości sobie poszły w las....

reklama
Do góry