reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Dzieki, bede informować na biezaco
dzis mam lepszy humor bo spi od 16
Liv skad ta Holandia u ciebie jesli wolno spytac? Znałaś język czy na miejscu sie nauczyłaś?
neilaaa
PerseaNigra
Hehe u nas w domu tez co tydzien kotlety w niedziele, jakby to jakis rarytas byl. A tłuką pewnie rano zeby miec przygotowane na"po kosciele" :]
neilaaa
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Persea, pewnie, ze mozesz spytac. Moja rodzina jest troche po swiecie porozrzucana od 2 wojny swiatowej wlasciwie i ja taka powsinoga jestem. Chyba w genach to mam. Po maturze pracowalam sezonowo w NL, a w przerwach szlajam sie po rodzinie tu i tam w europie i poza, az wkoncu poznalam (juz teraz mojego bylego) meza-holendra i przeprowadzilismy sie do Anglii, ale wrocilismy po roku. Slub, dzidzius i tak zostalam
Jezyka nauczylam sie na miejscu. Wczesniej poslugiwalam sie angielskim.
stonka84
Aktywna w BB
U mnie w niedziele też zawsze schabowe przynajmniej dla męża, on to by mógł co drugi dzień jeść je na obiad
Ann_
Persea a gdzie ty mieszkasz?
Liv dokładnie :-)
Ale takie duże dzieci fajnie się opiekują rodzeństwem. Mojej znajomej 10 latka zostaje nawet na dwie godziny sama z małym trzy mc bratem. Nosi go często. Fajnie pomaga.
Bellina to tuńczyk czy kurczak? Jak tuńczyk to bym wciągnęła taka na kolacje
trochę ost dosyć mam kuraka a tuńczyk chętnie.
Liv ale super pomysł
i jaka śliczna córcia :-) No skarb ;-)
Persea super, że będziesz mogła gdzieś wyskoczyć czasami. Też to muszę zacząć organizować.
O jakby u nad były kotlety co weekend to mąż byłby e niebo wzięty ;-) Ona lubi takie tradycyjne polskie ziemniaki, kotlety ale z piersi i surówka ;-) ale ja raczej raz-dwa w miesiącu.
Liv a ile masz lat? Nie wiem czy pisałaś :-) od razu zaznaczę że pytam bo młodo wyglądasz
Liv dokładnie :-)
Ale takie duże dzieci fajnie się opiekują rodzeństwem. Mojej znajomej 10 latka zostaje nawet na dwie godziny sama z małym trzy mc bratem. Nosi go często. Fajnie pomaga.
Bellina to tuńczyk czy kurczak? Jak tuńczyk to bym wciągnęła taka na kolacje

Liv ale super pomysł

Persea super, że będziesz mogła gdzieś wyskoczyć czasami. Też to muszę zacząć organizować.
O jakby u nad były kotlety co weekend to mąż byłby e niebo wzięty ;-) Ona lubi takie tradycyjne polskie ziemniaki, kotlety ale z piersi i surówka ;-) ale ja raczej raz-dwa w miesiącu.
Liv a ile masz lat? Nie wiem czy pisałaś :-) od razu zaznaczę że pytam bo młodo wyglądasz
Liv_NL
Zaangażowana w BB
Ann, Ty mieszkasz w niemczech prawda? Ja mam godzine do granicy. Moze jestes gdzies w poblizu?
A to dziekuje bardzo, bo ja w tym roku 32 skoncze.
Roznica wieku ma faktycznie swoje zalety
kylie jest super podekscytowana i juz teraz gada do brzucha <3
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Roznica wieku ma faktycznie swoje zalety
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama