reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
witam z rana:) Ja juzn w pracy:) 4.30 oczywiscie spacerek z pieskiem zaliczony:) badania mamy w piatek juz nie moge sie doczekac chociaz oczywiscie jak zawsze sie denerwuje ... licze bardzo ze pokaze co tam ma miedzy nogami:) 3 dzien bede miec gosci moj czterolatek tak swietuje urodziny:) zaczynam sie lepiej czuc z czego bardzo sie ciesze:)

dziewczyny mam wrazenie ze biust mi wybuchnie poprostu nie daje rady juz :(( oby nerwy nie wrocily wybuchy placzu itp...

Dzień dobry.
Joani u mnie na pierwszym USG dziecko było około 5 dni mniejsze, a teraz tyle większe, także ciężko wyczuć.

Kamla a który tydzień u Ciebie? bo u mnie zaczął się 14 a biust to jakaś masakra, jeszcze trochę a pęknie ;)

13 tydzień....a najlepsze jest to że w pierwszej ciąży Wogole nie odczuwalam piersi zresztą raczej nic brzuszek zaczął wychodzić pod koniec 5 miesiąca był taki jak jest teraz:) martwię się ze będę Wielka jak niewiem :)

Dziewczyny ja mam takie dni smutku, w dzień, w który powinna wystąpić @ :) wczoraj płakałam sobie bez powodu, dzisiaj mi się śmiać z tego chce. Jeśli chodzi o nerwy to jak mnie coś zaczyna irytować to sobie myślę, że szkodzę maleństwu i się uspokajałam.

Nadrobiłam Was dzisiaj, bo od czwartku byłam zabiegana. Wróciły mi siły, odeszła bezsenność, chce się żyć! Pisałyście o kremach, ja zaczęłam stosować Elancyl, sporo się naczytałam i ponoć jest super! Jeśli chodzi o antyperspiranty to Vichy zielony używam od lat i mogę polecić z czystym sumieniem.

Witam nowe Mamusie! Cieszę się, że mamy tej naszej "rodzinie" bliźnięta :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

13 tydzień....a najlepsze jest to że w pierwszej ciąży Wogole nie odczuwalam piersi zresztą raczej nic brzuszek zaczął wychodzić pod koniec 5 miesiąca był taki jak jest teraz:) martwię się ze będę Wielka jak niewiem :)

Podobno w drugiej ciąży szybciej wychodzi. Moja znajoma juz w 3 miesiącu miała taki jak w poprzedniej ciąży w 5! Ale pózniej rósł jej wolniej i teraz koniec 8 miesiąca i wyglada ok, a zapowiadało katastrofę ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

nitka u mnie to się nie sprawdza, bo brzuch rośnie w identycznym tempie jak w 1 ciąży :)
joani, betka moja sąsiadka w 6 miesiącu ciąży nadal biega i robi po 10 km, ja nie wiem jak ona to robi! U mnie też lenistwo, lenistwo....jak poza ciążą jestem bardzo aktywna tak w ciąży mam czas na relaks i spacerki :)

Dziewczyny, muszę Wam sprzedać film, który wczoraj oglądałam.
Szukałam ambitniejszego kina i koleżanka poleciła mi dramat psychologiczny "Dziewczyna z portretu".
Film mnie rozłożył na łopatki, historia na faktach o małżeństwie malarzy, w którym mężczyzna przeistacza się w kobietę. Jego żona kocha go bezgranicznie i towarzyszy mu do końca.
Płakałam jak bóbr na końcu, film dostał mega dużo nagród za najlepsze role pierwszoplanowe i drugoplanowe, w tym Oscara.
Jak ktoś ma ochotę na trudny i wzruszający film, serdecznie polecam!!!
Link do: Dziewczyna z portretu - zwiastun - nr 1 (polski) - Filmweb

Ha ha zrobiłam ten test z sody ;) nie wierzę w takie rzeczy CHYBA:) Ale ciekawość :) filmy uwielbiam filmy oglądać i książki czytać gdyby tylko czas na to pozwalał....

reklama
Do góry