reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

Agica no współczuję, powiem ci ze najgorzej kanapa no i ciuchy. Choc jak mialam pieska to byla masakra bo jeszcze piasek mi wnosil. No coz taki urok zwierzaków, a bez.nich pusto w domu :)

reklama
Poziomki córa ma prawie 9 troche duża różnica wieku bedzie no teraz sie cieszy, po porodzie moze sie zdziwić Emila myśli ze takie maluszki to tylko jedzą i śpią:) współczuje chorego żona, moj testament pisze przy przeziębieniu:(

Racja wiktorka ze pusto tylko ze nasza to jeszcze szczeniak, córa bardzo chciała no i ze rodzeństwa nie miała to sie skusiliśmy a tu niespodzianka i ciąża za 2 miesiące:) wiec teraz bedzie wesoło:)

Poziomki bo facet nie choruje on walczy o zycie :p wczoraj mowie do mojego, ze jestem zmeczona i brzuch mnie boli, na co on do mnie jak ja sie zle czuje i jestem wykonczony hehe byle bym ja przypadkiem.nie miala gorszego samopoczucia:p gdyby oni mogli byc w ciąży to by pewnie 9 miesiecy plackiem przelezeli

Agica ja pomiędzy pierwsza i druga córka mam 9 lat i pomiędzy moja siostra i mna jest tyle samo. Ma to swoje wady i zalety:)

My mamy psa i 2 koty(chwilowo 5) wszystkie baby wiec cały czas cos sie dzieje;)

Wiktorka mój podobnie, użala sie nad sobą jak 4 emerytki na ławce pod blokiem[emoji23]

Link do: Słodka Malina
Link do: Handmadebypati

Agica super. My podobnie:) nie moglam zajsc w ciaze wiec chcialam psa, ale my duzo na moto jezdzilismy to nie mial by kto z nim wychodzic wiec.postawilismy na kota, a ze bylo rodzeństwo to wzięliśmy od razu dwa:) dopiero rok skonczyly w maju wlasnie. Wariaty straszne :) tylko w nocy i jak wychodzimy gdzies to są zamykane w jednym pokoju. Zobaczymy.jak to bedzie kiedy będą juz w calym domu buszowac.

reklama
image.jpg Najadła sie kredek i to nie pierwszy juz raz mam nadzieje, ze zmądrzeje z wiekiem, chociaż jesli to prawda ze pies do właścicieli sie upodabnia to szanse marne:)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    860,1 KB · Wyświetleń: 70
Do góry