• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

Greti ja tam wole byc z nim jak cos mu robia - kilka razy nie dalam sie wypedzic i zdarzylo sie nie raz ze kluli go kilka razy. Nie robilam z tego afery (chociaz bylo mi strasznie ciezko) bo wiem ze specjalnie tego nie robily. Dlatego uwazam ze kazdy rodzic powinien miec prawo wyboru czy chce byc z dzieckiem (no chyba ze jest pamikarzem albo histerykiem), tym bardziej ze dziecko czuje obecnosc rodzica i jest mu latwiej to zniesc. Powiem Ci ze mialas duzo szczescia ze nie slyszalas placzu swoich malenstw i ze oddawali je wyciszone. Ja kiedys czekalam z pol godz sluchajac jego krzykow a jak go przyniosly to lecial przez rece! To byl straszny widok i mam nadzieje ze juz nigdy sie nie powtorzy!

reklama
WITAJCIE:-)
Ja byłam na goścince wczoraj u siostruniów moich i rodzicach:-)
Czytam i kurcze jak wasze dzieciaczki musiały się namęczyć ja też pamiętam jak synkowi krew pobierali i jak na złość nie chciała lecieć to nie jak z rączki to z głowki itd.masakra ja płakałam razem z nim co i mnie musieli uspokajać,ale i tak wolałam być przy nim na szczęście jak go dopoiłam to super zaczęla krew się pobierać ale to było tylko jedno takie zdarzenie na szczęście:tak:
Dzisiaj z moim M zaczynamy staranka ciekawe co z tego wyjdzie czy się uda czy nie;-)
POZDRAWIAM:-)

WITAJCIE KOBITKI:-)
A u mnie jakoś tako a czemu bo zamiast od wczoraj staranka mieć to niestety niewyszło co tylko dziś rano i już musze zaprzestać bo jest za blisko owulki co już na chłopca jest (a ja celuje w dziewczynke)co wątpie że z jednego staranka coś będzie:-(no trudno teraz czekam na @ i bedziemy starać się wtedy juz na pewno więcej razy niż tylko raz:-D:tak:;-)

reklama
DZIEŃ DOBEREK:-)
WSZYSTKIE KOBITKI NA TYM FORUM DOSTANĄ PO KLAPSIE,SZYBKO MI SIE TU ZJAWIAĆ I DAWAĆ CO TAM SŁYCHAĆ:crazy::-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry