Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja moich nie wypuszczam w czasie spacerku z wiadomych względówgorzej jakbym go wypuściła wtedy gonić małego smroda iść tam gdzie on chce bo wtedy płacz![]()

Ostatnio przekonala sie do ogorka kiszonego :-) Nie dawalam jej jeszcze zielonej salaty. A wy dajecie?
nawet mi i M z kanapki zdejmie i zjada
Ja moich nie wypuszczam w czasie spacerku z wiadomych względów
Nie nadążyłabym ich łapać jakby mi uciekli w dwie różne strony
Ja chodzę z moją trójcą na plac zabaw, gdzie jest daleko do ulicy i dzieci mogą biegać nawet dość daleko i nic im się nie stanie, a ja mam ich na oku.

oczywiście ja też nie puszczam przy ulicy
Może Kubuś jest z tych co mój Benjamin. On do skończenia 3 roku życia nie jadł mięsa i wędlin. Nic a nic. Mielone ewentualnie. Nawet jak próbowałam mu przemycić mięso na przykład w spagetti, to tak długo machał wudelcem, dopóki nie rzucił caałego mięsa i dopiero wtedy zjadł kluskęPowiedzcie mamuski czy Wasze maluchy jedza juz wszystko? Bo mojemu np nie chce sie gryzc za dlugo! Jak cos jest twardsze (np gotowana piers albo schaboszczak) to zuje, zuje i zuje az w koncu mi oddaje. Pulpety, mielone, chleb, ciastka, paluszki, jablko albo gotowane warzywa gryzie normalnie a to miecho cos mu nie idzie. Czasami mam ubaw jak przy myciu zebow wieczorem znajde jeszcze malutki kawaleczek jedzenia w buzi. Chomik jeden!

Niestey nie wiem na jakiej zasadzie działa ta szczepionka.Greti napisz mi ile placisz za jedna dawke szczepienia? Nie wiesz na jakiej zasadzie dziala ta szczepionka? Dzieki.

Ma dziewczyna apetytDzisiaj na obiad pochlonela GARNEK zupy, pulpeta, ser caly z lodowki zmiotla i maslem zajadlaPrzestraszylam sie ze peknie z przejedzenia wiec wytarlam jej buzie sliniaczkiem i puscilam wolno z krzeselka a ona biegiem do lodowki i "mniam" mi wola
![]()

Dziewczyny mała uwaga - Żeby zacytować większą ilość postów wystarczy kliknąć na dole każdego interesującego nas posta ikonkę "+" i wykasować to co nas nie interesuje, a komentarz rozpocząć po napisie /quote i wszystko będzie super działać;-).
Pozdrawiam

Ja moich nie wypuszczam w czasie spacerku z wiadomych względów
Nie nadążyłabym ich łapać jakby mi uciekli w dwie różne strony
Ja chodzę z moją trójcą na plac zabaw, gdzie jest daleko do ulicy i dzieci mogą biegać nawet dość daleko i nic im się nie stanie, a ja mam ich na oku.

Powiedzcie mamuski czy Wasze maluchy jedza juz wszystko? Bo mojemu np nie chce sie gryzc za dlugo! Jak cos jest twardsze (np gotowana piers albo schaboszczak) to zuje, zuje i zuje az w koncu mi oddaje. Pulpety, mielone, chleb, ciastka, paluszki, jablko albo gotowane warzywa gryzie normalnie a to miecho cos mu nie idzie. Czasami mam ubaw jak przy myciu zebow wieczorem znajde jeszcze malutki kawaleczek jedzenia w buzi. Chomik jeden!
Tylko wedliny i parowy zawsze je z apetytem. Moze kolor maja ladniejszy?
mój zajada wszystkokotleta w rączke i zjada całego
![]()
Zabawa surowymi jarzynkami to co innego