• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

WITAJCIE KOCHANE:-)
Ach nasze jadki niejadki,a jak u was z piciem u mnie mój synek musi mieć non stop picie(naszczęscie wszystko pije:tak:):-)
Śliczna pogoda dzisiaj pójdę z Dominisiem na podwórko pobiega sobie:-);-)

reklama
Cześć dziewczyny. Jakoś za mało czasu ostatnio mam. :zawstydzona/y:
Tak w skrócie tylko wam powiem, że ja i mąż wyzdrowieliśmy, ale Piotruś nadal jest chory. Od dwóch tygodni cały czas na antybiotyku, wczoraj lekarka zmieniła nam na silniejszy, a on jest i tak już osłabiony. :eek: Na spacerku zawsze mi uciekał z wózka, a teraz przejdzie sam kilka kroczków i się męczy i chce na rączki. :baffled: Dzielnie znosi tą chorobę, ale powiem wam, że strasznie mi go szkoda. :zawstydzona/y:

MYSZUNIA ojejku synek naprawde wasz to znosi jeszcze troche i chorubsko juz ucieknie:tak:życze zdrówka jak najwiecej dla Piotrusia:tak:
AKWARELKA mój też pije z butli,ale z kubka tez pije normalnego,a niekapka niedaje bo one są też przyczyna wady wymowy podobnoż po jakimś czasie sie ząbki wypychaja(tzn.rzuchwa czy jakoś tak)tak terapeuta mówi dlatego odkrecam to i tak z kubka pije,a także Dominis pije soczki ze słomki:tak:ps.jak za łapczywie chce to fakt porozlewa,ale no to są nasze jeszcze małe dzieci co przyjdzie czas na normalne picie:-);-)

Noemi pojedzona. Po czerwonym gardelku juz ani sladu wiec apetyt jej dopisuje ze hej. Dzisiaj na obiad pochlonela GARNEK zupy, pulpeta, ser caly z lodowki zmiotla i maslem zajadla:szok: Przestraszylam sie ze peknie z przejedzenia wiec wytarlam jej buzie sliniaczkiem i puscilam wolno z krzeselka a ona biegiem do lodowki i "mniam" mi wola:-D

Akwarelka co to za zupa byla, ze miala takie powodzenie? Podaj przepis to i ja ugotuje dla mojego jadka-niejadka:tak:

WITAJCIE KOCHANE:-)
Ach nasze jadki niejadki,a jak u was z piciem u mnie mój synek musi mieć non stop picie(naszczęscie wszystko pije:tak:):-)
Śliczna pogoda dzisiaj pójdę z Dominisiem na podwórko pobiega sobie:-);-)

Kaja wypija do trzech butelek dziennie, wszystko, oprocz kakao i kawy zbozowej z mlekiem. Z kubka probowala juz pic, niekapka nie ma :happy2:
Jak idziemy na dluzszy spacer biore jej przewaznie soczek dla dzieci i deser w sloiczku. Wlasnie wybieramy sie na taki dluuuuuuuuugasny spacerek. Pogoda ok :cool2:

Milego popoludnia dziewczynki:-)

PS. Pozdrowienia dla Piotrusia, MYSZUNIU :)

Ostatnia edycja:
Witam mamuski, u nas pogoda tez superasna! Niedawno wrocilismy ze spaceru, mlody zjadl obiada i probuje zasnac ale cos ma opory. Moj pije tylko ze slomki. Jak byl malutki pil moje mleko z butelki (byl za slaby zeby cyca ciagnac). Odciagalam pokarm co 2-3 godz nawet w nocy to byla masakra! Pozniej zalapal cycka i od tego momentu zadne smoczki, butelki, kubki niekapki itp mu nie pasowaly. W domu mialam pol sklepu roznych smoczkow, butelek i kubeczkow. W koncu podpasowal mu taki niekapek ale ze slomka - taki jest zdrowy i nie powoduje ani prochnicy, ani wady zgryzu (czyli w przyszlosci wady wymowy). Teraz pije z normalnego kubka (normalnie albo przez slomke) ale zawsze przy mnie bo inaczej od razu wszystko jest na podlodze albo na nim. Albo z kubka ze slomka. Na szczescie pije tylko wode, ewentualnie lekka herbate albo troszke kubusia.

Ale super było na podwórku pobiegaliśmy sobie,zabawa super bo pogoda tez się spisuje:tak:chociaz teraz by mogło troche popadać bo już dłuuugo nie padało tu u mnie a jest tak sucho:baffled:no a 1 maja moja mama ma urodzinki i wiecie chciałabym aby właśnie na ten dzień było słoneczko,dlatego teraz niech popada:tak:;-)

reklama
akwarelka ciesz się, że Noemi ma taki dobry apetyt. Nie ma nic gorszego, jak dziecko nic nie chce jeść.

Dzisiaj jest jakiś dziwny dzień. Normalnie bliźniaki idą spać dopiero o 11.00, a dzisiaj już od 9.00 pokładają sie, szukają smoczka, chodzą z przytulankami.
Nie wiem co jest, może spadek ciśnienia. Ja jestem po kawce, ale spać mi się chce strasznie, choć noc była spokojna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry