• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Pazdziernikowe dzieciaczki 2007

WITAM SIE I JA:-)
Ja mojego synka tak o 19 kapie wtedy mleczko i kłade spać co tak o 20.00 lub najpóźniej tak o 21.00 idzie spać no chyba że zrobi sobie drzemke na dniu ale tak o 17.00 to wtedy tak o 22.00 idzie spać ale to rzadko:tak:
GRETI masakra jakie grube dzieci aż mi szkoda ich:-(ja widziałam jak taka dziewczynka ledwo wsiadała na krzesełko a rodzice jej frytki hamburgery i cola:szok::szok::szok:masakra ale te rodzice nic lepiej tak samo grubi że szok normalnie ja bym nigdy do tego nie dopóściła choroby juz zapisane tym dzieciom i co gorsze krótsze życie murowane:-(:-(:-(jak tak można robić przykrość swoim maluszkom:wściekła/y::crazy::angry:
Dzisiaj idziemy na spacerek ze synkiem bo mój M ma miej pracy co i na lody pierwsze sie wybierzemy:tak::-)

reklama
Zobaczcie te zdjęcia
Grube dzieci - Grube dzieci - Albumy - Studio - WP.PL
Chodzicie ze swoimi dziećmi do McDonalda ?

Biedne te dzieci:-(

Do Mc Donalda nie chodzimy. Preferuje zdrowe domowe jedzenie. Kaja nie wie co to frytki, chipsy czy pizza. Wczesniej czy pozniej sie dowie:-p Ale wole zeby to bylo jak najpozniej;-)

Jak wam mija niedziela? My bylismy juz na rodzinnym spacerze. Mc Donaldy i KFC oblepione ludzmi. Czyzby nowa tradycja niedzielnego obiadu?
Pozdrawiam:-)

My byliśmy dzisiaj całą rodzinką w chińskiej restauracji.
Dzieci były bardzo grzeczne. Ładnie zjadły a potem jeszcze ładniej wypaciały się lizakami, które dostały od kelnerki:-D
Po jedzeniu poszlismy na spacer i na plac zabaw.
Niedługo idziemy do kąpieli, a ja będę sobie oglądać "Taniec z gwiazdami".

Jutro rano idę na kontrolę do stomatologa. Niby nic mnie nie boli, ale zaniedbałam kontrole i idę po raz pierwszy po ciąży z bliźniakami :zawstydzona/y:

WITAJCIE KOCHANE:-)
My także miło dzień spędziliśmy:tak:najpierw w kościółku,obiadek potem jechaliśmy do OBI a na końcu odpoczynek przy grillu:-)pogoda słoneczna co i synkowi miło się spędzało czas pobiegał sobie tu i tam:-)
POZDRAWIAM:-)

A u nas pogoda byla dzis super. Wczoraj ok 16 stopni a dzis ponad 20!!! My grillowalismy wczoraj, mlody brykal 5 godz i az sie dziwilam ze nie marudzil ze zmeczenia, a wieczorem padl jak mucha. Ja musze sie przyznac ze czasami (ale rzadko na szczescie) daje mojemu kilka frytek. Pieke je w piekarniku wiec nie sa takie tluste jak z oleju, ale mimo wszystko ciezkostrawne. To tak jak ze slodyczami - trzeba uwazac zeby nie przesadzic. Ale nie wyodbarzam sobie zeby jadl np cheesa albo pizze (chociaz koncowki samego ciasta wcinal). GRETI - trzymaj sie kochana! Ja moglabym chodzic do kazdego lekarza nawet codziennie, zeby tylko ominac dentyste! to chyba jeszcze awersja z dziecinnstwa... u Was tez tak bylo? przymusowe leczenie w szkole u niezbyt przyjaznej pani stomatolog? a teraz pamiatka po niej w postaci czarnych plomb i stresu na maksa? Tlumacze sobie zawsze ze przeciez mozna zrobic znieczulenie i juz, ale mimo wszystko dzwiek wiertla i TEN zapach wywoluje u mnie stresa. I niby stara krowa a sie boi! Milej nocki i cieplutkiego jutrzejszego dnia.

DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie jest teraz wiecznie i chmury,ale słońce też jest:tak:chociaż ja chce aby troche popadało jest sucho no i ja wole aby weekend majowy był słoneczny tym bardziej że mama ma urodzinki no ale znając życie będzie na odwrót że i juz do tego się nastawiam:tak:

Jutro rano idę na kontrolę do stomatologa. Niby nic mnie nie boli, ale zaniedbałam kontrole i idę po raz pierwszy po ciąży z bliźniakami :zawstydzona/y:

Ani sie nie spostrzezesz a bedzie po wszystkim :-)

Ja moglabym chodzic do kazdego lekarza nawet codziennie, zeby tylko ominac dentyste! to chyba jeszcze awersja z dziecinnstwa... u Was tez tak bylo? przymusowe leczenie w szkole u niezbyt przyjaznej pani stomatolog? a teraz pamiatka po niej w postaci czarnych plomb i stresu na maksa? Tlumacze sobie zawsze ze przeciez mozna zrobic znieczulenie i juz, ale mimo wszystko dzwiek wiertla i TEN zapach wywoluje u mnie stresa. I niby stara krowa a sie boi! Milej nocki i cieplutkiego jutrzejszego dnia.

Tez nie mam milych wspomnien w zwiazku ze szkolnym dentysta. W III klasie usuwal mi mleczna 4 tak, ze zzielenialam na miejscu i zrobilo mi sie slabo. Nawet nauczycielka zauwazyla ze cos ze mna nie tak i wyslala mnie pod eskorta do domu. A ja sie cieszylam bo minela mnie matematyka i pozostale lekcje:rofl2:
Teraz mam super dentyste ale zapach gabinetu i wiertlo.............:szok:

DZIEŃ DOBRY:-)
U mnie jest teraz wiecznie i chmury,ale słońce też jest:tak:chociaż ja chce aby troche popadało jest sucho no i ja wole aby weekend majowy był słoneczny tym bardziej że mama ma urodzinki no ale znając życie będzie na odwrót że i juz do tego się nastawiam:tak:

Fajnie miec urodzinki w dzien wolny od pracy. To troche tak jakby to swieto istnialo z powodu twoich urodzin (w tym przypadku twojej mamy:-D). Prezent juz masz?

reklama
KAYCI tak prezent juz jest tzn tak mam 2 jeszcze siostry co sie złożyłyśmy i kupiłyśmy duuże lustro ozdobione i kwiatki ale to przed urodzinkami bo zywe co by niedotrwały:tak:a mój M sam kupuje też kwiatek no i chce mamie krasnala takiego do ogródka bo mama z tata mają śliczny ogród i lubią go stroić co tego nie mają a idealnie będzie wyglądać tym bardziej że te prezenty to mojej mamie się bardzo spodobają bo wspominała że chciałaby coś takiego co niespodzianke będzie mieć:-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry