MoKu
Zaangażowana w BB
Cześć dziweczynki! Anabuba widzę, że mamy dzieci w podobnym wieku
i staż małżeński też hi hi... Powiedz, czy starsza córcia nie jest zazdrosna o młodszą? Moja się bardzo stara aby tego nie pokazać, ale jak ma gorszy dzień to z niej wyłazi mały diabeł
:-). Kubuś od paru nocy budzi się po kilka razy z ogromnym płaczem...piszą, że w tym wieku to koszmary senne
, ale czy ja wiem? Fika przy tym nóżkami i jest wyraznie zły... uspokoić go nie można
. A za oknem "irlandzka" pogoda ech... Miłego dnia :-):-):-)
i staż małżeński też hi hi... Powiedz, czy starsza córcia nie jest zazdrosna o młodszą? Moja się bardzo stara aby tego nie pokazać, ale jak ma gorszy dzień to z niej wyłazi mały diabeł
:-). Kubuś od paru nocy budzi się po kilka razy z ogromnym płaczem...piszą, że w tym wieku to koszmary senne
, ale czy ja wiem? Fika przy tym nóżkami i jest wyraznie zły... uspokoić go nie można
. A za oknem "irlandzka" pogoda ech... Miłego dnia :-):-):-)
Za to wszystko rozumie i wypełnia mnóstwo naszych poleceń. Sam sprząta swoje zabawki. Często sam je (no chyba, że ma na sobie ładne ubranko, wtedy go karmię
), rysuje różne dziwne bohomazy
Wie już kiedy robi kupkę, ale się do tego nie przyznaje, żebym przypadkiem nie kazała mu siadać na nocnik