reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
a który jesteś dc?Rano dziś więcej krwi na papierze taka żywa. Jak to nie jest to co mam nadzieję , że jestto jestem przerażona. Z nerwów mi nie dobrze
Patka2207
dziś 22a który jesteś dc?
spekoppar_
Wstępnie 10, ale jeśli wyniki będą później to przełożę kolejny tydzieńjuż zapisujękiedy masz wizytę ?
MyszkaMiki30
a normalnie ilu dniowe masz cykle?dziś 22
Patka2207
28 czasem 30a normalnie ilu dniowe masz cykle?
MyszkaMiki30
bo jeśli to nie plamienie implantacyjne (jutro możesz za testować) to może okres przyszedł wcześniej28 czasem 30
Peauela
Moderator
ClearBlue zrobiło teraz testy z większą czułością, te z wyświetlaczem mają stara i nową wersję - nowa 10 mIU/ml, starsza wersja 25mIU/ml także warto zwracać uwagęCiekawe czy ktoś stosował testy ciążowe clearblue. Może ktoś się podzieli opinia![]()
Trzymam za Was wszystkie kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
xyza
Aktywna w BB
GratulacjeHej dziewczyny, nie zdążyłam się zapisać jeszcze na kreski bo trochę z zaskoczenia wczoraj wyszedł test pozytywny więc mam nadzieję że wszystkie pojawicie się na czerwcowych
Ale chciałam tylko skomentować ten wpis - ClearBlue zrobiło teraz testy z większą czułością i jestem pozytywnie zaskoczona, zawsze robilam easy@home a później first response ale tych drugich nie mogłam znaleźć i clear blue o dziwo na dwóch testach + jednym z wyświetlaczem elektronicznym wyszły pozytywne (chociaż bladziochy tak jak easy@home)
Trzymam za Was wszystkie kciuki![]()

Podziel się: