Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A my dzisiaj w nocy z przerwą między 3 a 5... sutki bolą tak, że ryczę, mleka było jak na lekarstwo. Za to rano obudziłam się z takimi wielkimi cycami, że szok, 2 godziny z laktatotrem i dopiero trochę ulgi... ale mam zapasik ;-)
Strasznie boli mnie lewa pierś, nie ma żadnych zgrubień, nie boli jak siedzę, jak chodzę, a tylko jak dotykam, jakby zakwas, jakbym sobie nagniotła... co to może byc? Od spodu, w dolnej części tak boli...
kasiss czyżby czyżyk? Udało mi się?
To ty kochana wrozysz???
Wywroz mi date plisssssssssss
Kochana, nie wróżę, a wyczuwam ;-) Czasami trafiam. Na razie zapowiedziałam 2 ciąże nieświadomym swego stanu matkom ;-) i 3 terminy porodu, z kasiss to 4 ;-) Czasami się udaje, jest jakiś czuj, takie pstryk. Nie czuję nic u Ciebie, wokół niedzieli mi się coś kręci, ale tak mętnie.
Fajnie byłoby tak na poważnie umieć przewidywać :-)
Jakby mnie ktoś obudził to moze byłaby szansa, ze i ja budziłabym na nocne karmienie moją dziecinkę :-)ja też nie budzę na karmienie
Przecież jeszcze pod koniec września się "umawiałyśmy", że rodzimy w niedzielę - więc moze, może... ;-)Nie czuję nic u Ciebie, wokół niedzieli mi się coś kręci, ale tak mętnie.