dawidowe
Fanka BB :)
Dawidowe i wystarczy tyle ludzi na chrzcinach. My zaprosimy tylko chrzestnych małego, rodziców, siostry i finito.
wazne ze dziadki kupili swiece i chusteczke, całe ubranko nawet satynowe buciki z cekinami srebrnymi ;-) i do tego sliczny biały kombinezon z futerkiem (w Kosciele zimno, zima przyszła a dodatkowo bede mogła normalnie małej zakładac na wyjscia). Do tego moj tata wszystko ugotuje ;-) i podadza a ja bede tyklko opiekowała sie mała i szczezyła zabki do wszystkich.
a wszystkim powiedziałam ze jak juz chca cos kupic w prezencie do drobiazgi bez wiekszych wydatków.
No własnie a te co juz sa po co dostały wasze dzieci? Ja nie byłam 11 lat na chrzecie i wtedy mojej bratanice rodzice sporo kupili a ja licealistka sie do nich podaczyłam wiec nawet nie wiem co sie teraz kupuje na takie imprezy.
Mnie np smiesza prezenty komunijne typu laptopy komputery kamery itp. JA dostałam 2 zegarki zoty łancuszek kilka doarów i byłam zadowolna. łancuszek mam do dzis a za doary kupiłam zota zawieszke i tez ja mam. Generalnie pamiatka.
Ostatnia edycja: