reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

hejka;)
przywitam się i tu, bo tak Was dziewczyny podczytuje od dłuższego czasu i zaczęłam się czuć jak podglądacz jakiś:zawstydzona/y:
jestem mama Kacpra, który urodził się przez cc 6 października ;)
pozdrawiam wszystkie mamy i mam nadzieje , że mnie przyjmiecie do swego zacnego grona:-)

reklama
No i mały ma przepuklinkę:/ waży chłopisko już 5200.
Jak rozpoznałaś że coś jest nie tak? Jakie były objawy...?

A propos lekarzy, my dziś na usg bioderek
My dzisiaj też usg bioderek :-) Lekarz pochwalił - ponoć idealne, tyle ze póki co słabo uwapnione, ale to kwestia czasu i nie trzeba suplementować. Uuuuuf. :-)

Trzymajcie kciuki w niedzielę mamy pierwszą rocznicę ślubu mamy na wizycie rodziców z obu stron więc jutro wchodzę do kuchni i mam nadzieję,że nic nie sknocę a jeszcze chcę zrobic ciasto na pierniki...
Kciuki moooocno zaciśnięte! Na pewno wszystko będzie pyyyszne. Wstaw fotki to się trochę poślinimy na klawiaturę hehe ;-)

My dzisiaj po usg bioderek pojechaliśmy do moich rodziców - musiałam obszyć zasłony do pokoju Małej, bo kupiłam z metra, a nie mam maszyny do szycia. A potem w Tesco zrobiliśmy gigantyczne zakupy. W lodówce było echo... Teraz padam ale jestem zadowolona. Jak każda kobieta która wyda odpowiednią ilość kasy :-D

Czesc śpiochy! Za nami koszmarna noc... za nic nie chciał spac...cyc i cyc, teraz troszkę drzemnęliśmy...
Dziś mój drugi dzień solowej opieki nad Artkiem, a więc skoro Wy śpicie, to ja sama sobie życzę powodzenia :-)

Witaj idek!
Sugar powodzenia :D

Mój maluszek wczoraj od połowy dnia był aniołkiem. W nocy znowu brzuszek męczył ale nie płakał tylko prężył się strasznie i stękał. Ja oczywiście ciągle się budziłam.
W nocy Bartuś przekręcił się z boczku na brzuszek. Na szczęście szybko to zauważyłam. W łóżeczku kręci się niesamowicie aż ląduje nochem na ochraniaczu barierek. Trzeba już na niego uważać.
Ranek dla niego ciężki. 2 kupy zrobił a i tak dalej go męczyło. Teraz udało mi się go uśpić. Bidulek.

U nas zima. Śnieżek powolutku i delikatnie prószy. Temperatura -14 więc znowu ze spaceru nici.
W dodatku chyba czeka nas sprzedaż samochodu. Ostatnio zapaliła się lampka od oleju co nie wróży nic dobrego. Samochód kupiliśmy od mojego taty i jak jemu się to zapaliło to naprawa go kosztowała 5 tys. bo jakaś głowica padła. Po tej naprawie miał być niezniszczalny a tu chyba lipa z tego będzie. Małż już kombinuje żeby w mrozy nie jeździć i na wiosnę sprzedawać. Lipa, tym bardziej że nie będzie nas stać na kupno czegoś fajnego.

Ostatnia edycja:
SUGAR - powodzenia! :))
Ja dzisiaj tez sama z Małą w domu siedzę. Uff na razie jest o.k. plus przed momentem ooogroomniasta kupa poszła (po 30min. krzykach i pląsach), więc mam nadzieję, że jakoś przetrwamy.
A na dworze mimo śniegu ciepło także pewnie na spacer się zdecydujemy. Zawsze szybciej czas zleci :laugh2:

a u nas minus 13 i mimo, ze swieci slonce to sie z domu nie ruszam,
idek witaj,
sugar ja bylam ale dosc dawno, teraz jak tlumnie to raczej darujemy sobie wspolne wyprawy, a co do watku prezentowego, to w sumie napisze tu, fajny watek i ja sie wlasnie nacielam, zamowilam kolczyki na allegro, wygladaj slicznie... na zdjeciu, okazaly sie zalaminowanym kawelkiem papieru do tego nawet nie prostu docietym, a zamowilam 6 sztuk, bo mialy byc na drobne prezenty i wsciekla jestem, bo takiego szajsu to nikomu nie dam....
dobranocka dziekuje

reklama
Czesc śpiochy! Za nami koszmarna noc... za nic nie chciał spac...cyc i cyc, teraz troszkę drzemnęliśmy...
Dziś mój drugi dzień solowej opieki nad Artkiem, a więc skoro Wy śpicie, to ja sama sobie życzę powodzenia :-)
sugar-lacze sie w bolu- u mnie to samo, tyle ze skonczylo sie butla i moja deprecha. Zaczynam miec coraz mniej pokarmu i dosc karmienia piersia, a to dobrze nie wrozy:((

Do góry