reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mój spał dziś od 21:30 do 6:45, a potem jeszcze przysnął, więc wstaliśmy przed 10 :-) ale fajnie :-) w takie dni to mam dobry humor mimo zimy, której nie znoszę.
dobranocka super są te pierniki! ja to jeszcze w życiu nic nie upiekłam...
joli gratulacje! jako nauczyciel zapytam Cię - czy nie uważasz, że beznadziejne są te egzaminy??
oczywiście że beznadziejne:0)
Panie z Kuratorium chcą udowodnić wszystkim że nie znają przepisów-masakra jakaś .
Jak coś potrzebuję to sprawdzam na bieżąco w internecie.Szkoda mówić :(
A ty czego uczysz jeżeli mogę spytać?

JOLI77 Gratulacje'dziwczyny bo jakas niedoifnormowana jestem, te ukucie po gruzlicy to gdzie szuakc, bo ja nigdy tego nie kontrolowalam :(

maly padl, po calym dniu aktwynym, byl zly, ze nie poszlismy na spacer
dobranocka daj, ze przepis na pierniczki bo ja uwielbiam, a teraz mi sie ciasteczka z czekolada pieka

a ja od kilu dni mam cyrki, mala spac nie chce, bawic sie nie chce, marudna caly czas, cycka caly czas wola, po butli tak samo, juz nie wiem o co caman.. moze to brzuszek boli, ale kupki i pierdki sa, nozek nie podkurcza, objawow brzuszkowych wiec nie ma..
moze to taka marudna natura-sama juz nie wiem
skąd ja to znam... choć (odpukać) od kilku dni przynajmniej bardziej "rozmowna" jest;)))))))))))
mój spał dziś od 21:30 do 6:45, a potem jeszcze przysnął, więc wstaliśmy przed 10 :-) ale fajnie :-) w takie dni to mam dobry humor mimo zimy, której nie znoszę.
dobranocka super są te pierniki! ja to jeszcze w życiu nic nie upiekłam...
joli gratulacje! jako nauczyciel zapytam Cię - czy nie uważasz, że beznadziejne są te egzaminy??
gratki nocki:D:D:D
ej, wy nauczycielki z powołaniem;) ja sie zatrzymałam na etapie stażysty i zamierzam zadziałać w kierunku zmiany zawodu:/
Ja jak Alicję na balkon próbowałam "wystawić" to był jeden wielki krzyk, więc zazdraszczam:))
u mnie też to nie przeszło, dopiero jak jeździłam w te i we wte przez próg:p zołzolina mała:p:p:p

a ja się dzisiaj wyhasałam w askanie gorzowskiej, za dzieckiem stęskniłam, i nadal stwierdzam, ze coś mi się w główce poprzestawiało bo jakos przestało mnie to bawić, masakra!!! no i upolowałam piżamkę dla niuńki i czapeczkę pokąpielówkę:D:D:D dla siebie oczywiście nul!!!!!!!!!!!
a my do ortopedy we wtorek i tak was czytam i sie zastanawiam czy się bać o bioderka bo moja królewna zasypia tylko na boku, na plecach nie da rady, a jak we śnie ją przewrócę na plecy to sie budzi...

zapomniałam:p
dobranocka, PODZIWIAM!!!! jak to się teraz mówi? szacun, kobieto:D:D:D pierniczki boskie:D:D:D
sugar, przekaż mężowi wyrazy uznania za pomysłowość:D:D:D zazdraszczam...

Ja po zakupach :) Po 3h miałam dość. Ale tacie kupiłam składankę muzyczną lat 80tych, mamie kosmetyczkę i książkę, babci wazon, i siostrze płytę. Dla reszty rodzinki już mamy prezenty, został mi M. któremu zamówiłam MTV unplugged Kult tylko muszę w przyszłym tygodniu odebrać.

moje dziecko mnie rozwala:)))tatus polecial do niej ze czemu nie chce spac i zdecydowal sprawdzic pieluche, wyjal ja z wozka,zarzucil mala na ramie a mala mnie zobaczyla i banan jak 150 i rechot w glos:))) tatusiowi nerwa zmikczyla haha:))) ogolnie od jakiegos czasu leje w glos jak sie jej pieluche zmienia i jak gola lezy tzn z gola dupcia:))) potem zaniosl ja z powrotem do spania to ciagle slysze hajjjjjjjjjjkkuuuuuuu i hajjjjjjjj i nadal nie wiem o co kaman bo przy zabawie tez ciagle hajjjjjjjjjjjkuuuuuuuuuu gada:))))))))))a dzis boki zrywalam jak mloda sie zobaczyla w lusterku bo parskala smiechem az sie zanosila:)))) pierwszy raz jak jej mowie: choc zobaczymy dziddziusia to tak zareagowala:)))))))) komedia:ppppppp

Dziulka fajnie, że wpadłaś, bo jakoś tak łyso bez Ciebie :-)
Artek nie gada hajku, ale ejo ejo- strażak mi rośnie, policjant albo ratownik medyczny ;-)

Ja prezentów na święta wielu nie robię. Kiedyś w rodzinie się robiło, ale potem zaczęło to farsę przypominać... jak jedna ciotka kupowała jakieś wynalazki w sklepie wszystko po 5 zł... ja dostałam komplet dłut...
Dla Artka chciałam kupić huśtawkę Fisher Price, ale już jest. Z matą też pewnie nie wytrzymam do świąt, więc czekam aż mnie zainspirujecie ;-)
Dla męża chcę kupić Nokię E72, bo mu się taka marzy. Co prawda była umowa, że albo zwykła kamera i Nokia, albo kamera HD i nie ma Nokii, sam zdecydował, wybrał HD... ale ja mu niespodzianek zrobię :-)
Nie wiem co mi szykują, ale strasznie się dziś z Artkiem namawiali. Liczę na rower treningowy, bo mój wyrzucony został jak leżałam na położniczym :-D Podobno był stary... fakt, dostałam po pradziadku w spadku, ale mi się tam dobrze jeździło, może trochę skrzypiało i trzeszczało, ale żeby od razu na śmietnik?

reklama
Nie wiem co mi szykują, ale strasznie się dziś z Artkiem namawiali. Liczę na rower treningowy, bo mój wyrzucony został jak leżałam na położniczym :-D Podobno był stary... fakt, dostałam po pradziadku w spadku, ale mi się tam dobrze jeździło, może trochę skrzypiało i trzeszczało, ale żeby od razu na śmietnik?
sentyment, co?:D:D:D

moja ma ulubione : "aghu" i "aghi":D:D:D a tatuś się dzisiaj podłamał bo ze mną niunia nadawała a z nim nie chciała;) nie rozumie facet że na takie przyjemności trza zasłużyć:D:D:D

Do góry