Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moi Rodzice czyli dziadkowie Justynki sami mi to powiedzieli, ze to ja i M. ustalamy zasady i to, co napisała Dziulka. A oni będą tylko rozpieszczać ;-) Ale z Teściami chyba nie będzie tak łatwo... Choć mam nadzieję że Teściowa będzie nadal taką cudowną złotą kobietą i się jakoś dogadamy.ale i tak wszystkie babcie i dziadki dostali ostrzezenie: dziecko wychowujemy MY RODZICE a nie dziadkowie- oni moga sie bawic przytulac a przede wszystkim nie robic na przekor zasadom narzuconym przez nas rodzicow.
Dziulka-postanowienie noworoczne masz świetne. Chyba dopisze je do swojej listy a mój M będzie nieziemsko zadowolony:-)a co postanowien to z mezusiem postanowilismy czesciej szalec w lozeczku, ja obiecalam sie bardziej wyluzowac i mniej nerwowac i maz tez obiecal ze bedzie bardziej cierpliwy-chociaz wg mnei ma anielska cierpliwosc)))w sytuacjach gdzie ja wybucham/dre sie/zabijalabym kazdego - on ma cierpliwosc nad podziw a we mnie sie gotuje...no i musze przestac sie wkruzac z byle powodu swoja droga...

Wcześniej wybraliśmy się do jednych i drugich rodziców złożyć życzenia.Też go wczoraj oglądałam ale nie w kinie tylko spiraconego na kompieDzis bylismy sobie z mezem w kinie!!! :-) Babcia zostala z Pawciem, mleczko mu rano odciagnelam, a my moglismy sobie wybyc :-) Film byl wspanialy ( 'The Way Back' - polski tytul 'Niepokonani', na podstawie ksiazki 'Dlugi Marsz', ktora zreszta tez polecam).
Ja staram się delikatnie małą przebudzić (chociaż czasami średnio to pomaga) ew. zaczynam przewijać/ rozbierać/ biorę na ręce i wtedy od razu oczka się otwierająCo robicie, jak dzieciaczki przesypiaja godzine kapieli? Budzicie, darujecie kapiel czy kapiecie jak wstanie, nawet duzo pozniej
pamiętaj, że to my jesteśmy mamami i to my najlepiej wiemy czego nasze szkraby potrzebują! :*