• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
mamaagusi różnie bywa... alergia to dla mnie nadal zagadka. mój syn obecnie cały obsypany...
Efa o kurcze, to Twój mąż tak długo nie widuje się z dzieckiem??? ja byłam ostatnio u rodziców 3 dni i w sumie chciałam zostać dłużej, ale mąż strasznie stęsknił się za dzieckiem i pomyślałam, że u rodziców dobrze, ale jednak trzeba wracać, bo to jednak mój dom.

Ika, mała mi zrówka i dużo uśmiechu dla Wakaszych maluszków z okazji 4 miesiąca:)

Co do skazy to ja już nic nie wiem. Małemu na policzkach coraz bardziej się to zaognia!! Jutro muszę iść do lekarza.
Poza tym zrobiłam dzisiaj test - jedna kreska, ale jakoś mnie to nieuspokoiło jeszcze po poście loliszki. Ale wolę nie schizować także już ani słowa z mojej strony na razie o tym:)

o mnie też by to wkurzało, mój tylko wie, że jest takie forum na którym ja piszę (nie wie, że tyle postów natrzaskałam :-D jak żadna z Was :-D ) ale nigdy o nic nie pyta ani ja mu nic nie czytam

Rzutka moja przyjaciółka ma dzieci z różnicą 10 mies. Oczywiście była to wpadka przy tym "pierwszym razie" po porodzie bo gin ja zapewniał, że karmiąc piersią nie może zajść w ciążę i ona mu uwierzyła no ale to było kilkanaście lat temu. Najpierw był to dla niej szok ale oswoiła się z myślą i potem dzieci chowały się jak bliźniaki i w ogóle było super, a teraz jak jest fajnie... dzieci już nastolatki a ona przeżywa drugą młodość. W każdym razie ja Ci gratuluję!

Efa wiem jak to jest być stęsknioną za mężem, ja swojego widuję co 3 tyg.

reklama
natolin faktycznie ilość postów imponująca :-)
Mój mąż też dogląda mnie zawsze jak siedzę na forum i pyta co piszę. Na początku jak tylko Was czytałam to mnie ciągle namawiał do tego żebym się zarejestrowała i ujawniła;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry