Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Znalazłam jakąś prywatną grupę, tyle tylko że nie wiadomo jak na nią wejść. Napisane jest, że opiekuje się nią monimoni. To chyba nie ta grupa- ostatni post jest z ubiegłego roku. Ulisia może ty jakoś pomożesz?
Dziendoberek, a raczej dobrywieczorek:-)
Ja tez po cesarce i to juz drugi raz. Jak byłam u gina na kontroli po porodzie to powiedział ze lepiej dla mnie zebym juz wiecej dzieci nie miała, bo po dwuch cesarkach to duze ryzyko ze macica nie wytrzyma i pęknie:-(I wiecie co? tak mi sie dziwnie smutno zrobiło ze az łzy mi poleciały jak wyszłam z gabinetu mimo ze narazie nie planujmy trzeciego dziecka, ale kto wie co bedzie za jakis czas? moze bedziemy chcieli miec jeszcze jedno( córeczke tym razem:-)) Mi było źle po takiej informacji a co dopiero czują kobiety które dzieci nie mają a pragną je miec a dowiadują sie ze nie mogą:-(
A czy któras z Was zna przypadek ze kobitka zaszła w ciąze po dwuch cesarkach?