reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

Mała_Mi, a masz zamiar po kończeniu studiów uczyć w szkole, czy robić karierę naukową?
Raczej bardziej pracę praktyczną w sensie eksperymentalnym i tym podobne, niż w szkole. Zresztą zobaczymy jak to będzie, bo chciałabym zrobić po mgr dwuletnią podyplomówkę z analityki medycznej i iść do laboratorium diagnostycznego pracować, bo niestety nie przyjmują już tak jak kiedyś mgr biologii tylko trzeba mieć tytuł analityka również.
Myślałam też o szkole,ale akurat po obeznaniu z rynkiem pracy to za bardzo w Krakowie nie ma zapotrzebowania na biologów w szkole.

I mój M. też dołącza się do gratulacji dla Rzutki - plus wysyła mnie o łazienki żebym też zrobiła teścik....
I co robiłaś test :):)??

Ps. Zamieszczę foteczke ,bo muszę się pochwalić :) tym na co się odważyłam i nie żałuję :). Aha i tylko taki kawałek, bo to zdjęcie najlepiej oddaje fryz.
Fajowa fryzurka, podoba mi się,ale mi w takiej to chyba nie pasowałoby :D

Mała_mi gratuluje zaliczeń!!!

Dziękuję! :)

ladygab to juz wieki nie bylo.
ladygab pewnie mało czasu ma przy dwóch córeczkach takich małych a jeszcze przecież ostatnio jej chorowały , na dodatek z tego co zawsze pisała do przez cały dzień sama siedzi w domu więc pewnie wszystko na jej głowie :)

No to koniec weekendu na uczelni. Powiem Wam,że padam. Nawet nie wiedziałam czy przyjdę tutaj do Was bo tak mi siły wszystkie odeszły, no ale jednak stwierdziłam że tęsknie i muszę coś napisać :)
Za chwilę trzeba kąpać małego, potem nakarmić i dać do spania.

Chciałam jeszcze coś pisać, chyba odnośnie happybeti ale nie pamiętam już co :D :D
A i witam się z nową mamusią Elizabennet :)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i chciałam się pochwalić NASZYM SUWACZKIEM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) wybiła nam magiczna czwóreczka :)!

reklama
sarisa super fryzurka:-)
elizabennett witaj!:-)
onesmile gratuluje paszportu dla Pawełka:-)
Dziulka smutno tu było bez Ciebie
Rzutka z jednej strony gratulacje! a z drugiej dużo siły i wsparcia od bliskich w trudnej dla Ciebie sytuacji
Ja od kilku dni testuje reakcję Wery na mleko bo odstawiłam w drugim miesiącu i póki co nic się nie dzieje. Dziewczyny powiedzcie mi jak objawia się skaza białkowa u dziecka i po jakim czasie mogą wystąpić objawy?

pojawia się wysypka ,najpierw na buzi,takie czerwone krostki.No,potem to się nasila i dochodzą inne rzeczy.Trudno powiedziec,kiedy .U mnie np. od razu jest wysypka,jak cos nie tak,ale bratowa mi dzis mówiła,ze u nich i po paru dniach potrafiło.Generalnie alergen utrzymuje sie w organiżmie do 2 tygodni.Ale jeśli dotad karmiłaś piersia i jadłaś wszystko (mam na myśli nabiał),to moze będzie ok?Życzę tego z całego serca,bo dzieci z alergia są takie biedne...:(.

mała_mi, ika- gratulacje!!

sarisa- super fryzurka :tak:

Elizabennet- witaj

mamaagusi- super, że maleństwu podeszło mleczko

onesmile- gdzie się wybieracie w pierwszą daleką podróż z Pawełkiem?

dobranocka jak tam test? Zrobiłaś?

DZIULKA jak wejść na to co założyłaś? Gdzie jest ta prywatna grupa?

Kochane moje, ja nigdzie nie zniknęłam Miałam na weekend męża po miesiącu rozłąki i nie mogłam go zostawić i siedzieć przy kompie :)
Fajnie, że o mnie pamiętałyście :-*

RZUTKA, ja Ci bardzo, bardzo gratuluję. I też bym chciała...

Witaj, Elizabennet.

Dziula, wreszcie z nami :)

Przejrzałam tylko po łebkach, co pisałyście, bo mnie mama sprzed komputera zaraz wygoni - ma tu ostatnio wiele do roboty :)

reklama
happybeti nie jadłam nabiału odkąd mała skończyła miesiąc bo miała wysypkę i pediatra stwierdziła, że to mogą być zmiany hormonalne lub skaza więc na wszelki wypadek kazała odstawić nabiał i sprawdzić za kilka miesięcy.
mała_mi faktycznie, nasze dzieciaczki są z tego samego dnia:-)

Do góry