reklama
R
rysia85
Gość
Witam się i ja:-)
Dzisiaj miałam dzień pełen wrażeń...najpierw dowiedziałam się że moja psiapsióła jest w ciąży i będzie mamą październikową 2011 i w św.wielkanocne szykuje mi się u niej weselicho a godz.po tej informacji dowiedziałam się że w ciąży jest również moja przyszła bratowa i będzie mamą listopadową a na ich ślubie będę bawić się w maju....ufff imprez a imprez:-)Kurcze jakaś sentymentalna się zrobiłam bo brakuje mi brzuszka i w ogóle zazdraszaczam im tych pięknych chwil oczekiwania na Maleństwo i jednocześnie uświadamiam sobie że czas bardzo szybko zapier.dala i nasze "fasolki" to już całkiem duże dzieci
:-)
Sarisa głosik oddany...mam nadzieje że do końca marca na zakończnie konkursu Zuzia będzie na 1 miejscu:-)
Kasia33 gratuluje suwaczka:-)
Kasis trzymam kciuki za to byście jutro byli już w domku:-)
Mała_mi zdrówka zdrówka zdrówka:-)
Onesmile przeyłam pozytywne fluidy...pamiętaj że po burzy zawsze wschodzi słońce...:-)
A jeśli chodzi o spanie to moje dziecko znowu się "popsuło".Usypia późno, w nocy często się budzi pełen sił do wszelkich zabaw a rano wstaje razem z kogutami a nawet wcześniej więc łącze się ze wszystkimi niewyspanymi Mamusiami;-)
Dzisiaj miałam dzień pełen wrażeń...najpierw dowiedziałam się że moja psiapsióła jest w ciąży i będzie mamą październikową 2011 i w św.wielkanocne szykuje mi się u niej weselicho a godz.po tej informacji dowiedziałam się że w ciąży jest również moja przyszła bratowa i będzie mamą listopadową a na ich ślubie będę bawić się w maju....ufff imprez a imprez:-)Kurcze jakaś sentymentalna się zrobiłam bo brakuje mi brzuszka i w ogóle zazdraszaczam im tych pięknych chwil oczekiwania na Maleństwo i jednocześnie uświadamiam sobie że czas bardzo szybko zapier.dala i nasze "fasolki" to już całkiem duże dzieci
:-)Sarisa głosik oddany...mam nadzieje że do końca marca na zakończnie konkursu Zuzia będzie na 1 miejscu:-)
Kasia33 gratuluje suwaczka:-)
Kasis trzymam kciuki za to byście jutro byli już w domku:-)
Mała_mi zdrówka zdrówka zdrówka:-)
Onesmile przeyłam pozytywne fluidy...pamiętaj że po burzy zawsze wschodzi słońce...:-)
A jeśli chodzi o spanie to moje dziecko znowu się "popsuło".Usypia późno, w nocy często się budzi pełen sił do wszelkich zabaw a rano wstaje razem z kogutami a nawet wcześniej więc łącze się ze wszystkimi niewyspanymi Mamusiami;-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kasis,cieszę się,że z błażejkiem lepiej...ale wy długo w tym szpitalu...no,mam nadzieję,że to juz zaraz do domku.
Pszczylaszczka ja juz teraz,jak jest cieplej,tak +5-7 ,to ubieram Amelce bluzę z polarku na bawełnie + ocieplacz bez rękawów pikowany,czapeczka bawełniana,na to kapturek.Efa,dobranocka,moriam ,Ida i inne "zagonoine" dziewczyny- oby czasu było więcej i mogłybyśmy cieszyc się waszą obecnością na BB częściej
)).
A my pospałysmy....eeech,kiedy ona teraz pódzie spac?
((.
Pszczylaszczka ja juz teraz,jak jest cieplej,tak +5-7 ,to ubieram Amelce bluzę z polarku na bawełnie + ocieplacz bez rękawów pikowany,czapeczka bawełniana,na to kapturek.Efa,dobranocka,moriam ,Ida i inne "zagonoine" dziewczyny- oby czasu było więcej i mogłybyśmy cieszyc się waszą obecnością na BB częściej
A my pospałysmy....eeech,kiedy ona teraz pódzie spac?
dorisday2512
Fanka BB :)
Hej dziewczynki. Wpadłam się pożalić. Jestem wściekła. Zamówiłam jakiś czas temu komplecik dla Bartka na chrzest. Okazał się welurkowym kiepskawym dresikiem więc odesłałam. Zamówiłam coś innego Komplet do chrztu 7cz. 'Piotruś' r.68 - 3 kolory (1474496732) - Aukcje internetowe Allegro. Buciki do chrztu 10 NOWYCH wzorów rozmiar 11 (1482494638) - Aukcje internetowe Allegro Komplecik miał być cały biały a doszedł dzisiaj z niebieskimi dodatkami. Buciki miały być wzór 9 a przyszedł 10. W dodatku czapeczka za mała i kamizelka też kusa. Muszę wymienić o ile się da, jeśli nie to zwrot a co ja wtedy małemu założę?? Jejku jakiego ja mam zawsze pecha. W dodatku sprzedawca nie odpowiada na moje maile![]()
a ja wlasnie mialam takie podobne ubranko , cale biale (czapa inna) i sprzedalam kasi33, a buciki akurat wzór 10 dorzucilam jej gratis :-)
czesc laseczki
melduje sie, my dalej w szptalu ,jest poprawa i jest szansa na wyjście jutro)))
teraz poczytam Was troche.
strasznie się cieszę.
witam witam. strasznie dużo pisałyście ale... coś pisałyście o alkoholu to ja toleruje tylko czerwone wino:-) coś było też o slubie to ja też w sierpniu brałam :-) i teraz tak.
Kasis to wspaniale że mozecie wyjść
Strip to super z tą kupką :-)
Kasia gratulacje :-)
i pewnie coś jeszcze chciałam ale nie wiem co
Moje dziecko teraz już w nocy łądnie śpi a na brzuchol dopiero rano się obraca jak się budzi :-) na pare dni bedzie u nas moja siostra z córeczką więc mam prawie żłobek w domu :-)
Kasis to wspaniale że mozecie wyjść
Strip to super z tą kupką :-)
Kasia gratulacje :-)
i pewnie coś jeszcze chciałam ale nie wiem co
Moje dziecko teraz już w nocy łądnie śpi a na brzuchol dopiero rano się obraca jak się budzi :-) na pare dni bedzie u nas moja siostra z córeczką więc mam prawie żłobek w domu :-)
Kasis,cieszę się,że z Błażejkiem lepiej...ale wy długo w tym szpitalu...no,mam nadzieję,że to juz zaraz do domku.
)).
A my pospałysmy....eeech,kiedy ona teraz pójdzie spac?
((.
A my pospałysmy....eeech,kiedy ona teraz pójdzie spac?
z przygotowaniami jestem w ciemnej d..ieMoriam o jestes. super , jak przygotowania? bo to juz tuz tuz? buty zakupine? suknia sie szyje- na przymiarce juz bylas?
strip- gratuluje kupalka
kasis- trzymam kcuki za zdrowko Blazejka i jutrzejszy powrot do domu!
happybeti- dzieki. U mnoie czas ostatnio na wage zlota
rysia- jakis wysyp pazdziernikowek 2011 mamy
Kasis trzymam kciuki, zeby jutro udalo sie wyjsc do domu i choróbsko minelo.
Strip super, ze kupki nadal bez czopkowego wspomagacza sa.
Mała_mi duzo zdrowka dla Was.
Makuc to sobie swietny prezent wymyslilas? Myslisz, ze Alutek sie z Toba podzieli? ;-)
Malutka mnie sie to z niebieskim podoba.
Rysia to super wiesci dzisiaj mialas.
Doris zjadlabym taki torcik, bo nie jadlam nigdy takiego polaczenia smakow.
Moriam a czemu to musi byc 12 godz dziennie? nie mozna sie jakos dogadac?
A wiecie jaka mi maz dzisiaj zrobil niespodzianke? Zabrał mnie, zebym mogla sobie wybrac buty ze skory strusia.
Pamietacie, ze w ostatni weekend marca jest zmiana czasu i spimy o godz krócej :-(
Strip super, ze kupki nadal bez czopkowego wspomagacza sa.
Mała_mi duzo zdrowka dla Was.
Makuc to sobie swietny prezent wymyslilas? Myslisz, ze Alutek sie z Toba podzieli? ;-)
Malutka mnie sie to z niebieskim podoba.
Rysia to super wiesci dzisiaj mialas.
Doris zjadlabym taki torcik, bo nie jadlam nigdy takiego polaczenia smakow.
Moriam a czemu to musi byc 12 godz dziennie? nie mozna sie jakos dogadac?
A wiecie jaka mi maz dzisiaj zrobil niespodzianke? Zabrał mnie, zebym mogla sobie wybrac buty ze skory strusia.
Pamietacie, ze w ostatni weekend marca jest zmiana czasu i spimy o godz krócej :-(
dorisday2512
Fanka BB :)
moriam moze jednak wszystko sie pouklada . trzymam kciuki
e-lona co to za buty? bo ja to takich nigdy nie mialam ;-)
e-lona co to za buty? bo ja to takich nigdy nie mialam ;-)
reklama
Kania78
...
Kasis bardzo dobre wieści.
A u mnie bardzo męczący dzień, a raczej Oliwka dziś cały dzień marudzi
Nic jej nie odpowiada, jęczy, stęka, nie chce się bawić, wyjść nie można z pokoju bo ryk :-(
A moja mama na to - rozdziadowałaś dziecko :-(
Bardzo budujące.
Odechciewa mi się dziś wszystkiego, mam ochotę wyjść i wrócić jak mi się dziecko poprawi.
Idę kończyć gulasz, chociaż tak mi się chce jak mi się nie chce .....
Miłego wieczorku.
A u mnie bardzo męczący dzień, a raczej Oliwka dziś cały dzień marudzi
Nic jej nie odpowiada, jęczy, stęka, nie chce się bawić, wyjść nie można z pokoju bo ryk :-(
A moja mama na to - rozdziadowałaś dziecko :-(
Bardzo budujące.
Odechciewa mi się dziś wszystkiego, mam ochotę wyjść i wrócić jak mi się dziecko poprawi.
Idę kończyć gulasz, chociaż tak mi się chce jak mi się nie chce .....
Miłego wieczorku.
Ostatnia edycja: