reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam dziewczyny;)
Ja tylko na chwilke wpadlam,jutro wyjezdzamy trzymajcie kochane kciuki zeby podroz Nadia dobrze zniosla i zebysmy szczesliwie dojechali na miejsce.Ja jestem przerazona ze mam prowadzic ponad 2000 tys km auto :/ jak dojedziemy zalozymy neta(pewnie jakis czas to potrwa) to od razu pojawie sie na BB :))) caluje papa :*

MONA - też trzymam mocno kciukasy:) :* szczęśliwej, bezpiecznej i spokojnej drogi :*
SARISKA - sieeema:) a niespodzianka cód-miód. Same ochy i achy ślę. Zresztą Ty wiesz;)

Mona, szerokiej drogi! A dokad jedziesz?

sariska - glos oddany. Zaraz obejrze zdjecia.

natolin - hehe, no wlasnie tak cos sobie pomyslalam,ze to jednak o nice Ci chodzilo, bo ja z alergiami ti niewiele mam wspolnego :-)

Napisalam do kahaaa, czemu Jej nie ma na BB i oto odzew:

"Wyjechalam z dnia na dzien do PL, bo nie wytrzymalam.Poki co siedze u tesciow, a oni nie maja netu.W przyszlym tygodniu jade do mamy,to wroce online.Pozdrowienia dla BB."

witam sie z wieczorka:-)
ufff...jakos dzien minal maly dostal katar i marudny jest do tego noc nie przespana wiec dzien do d..ale pogoda byla super:-)
wlasnie widzialam rekalame ze jutro w fakcie bedzie wszystko o szczepieniach wiec jak ktoras interesuje
Mona spokojnej podrozy i daj znac jak dojedziesz
Sariska usmiech rozbraja:-)duzy buziak za prezencik:-)
a my dzis mamy swieto i nikt nie zauwarzyl:-(

reklama
Do góry