reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe Mamy 2010

moje dziecię opracowuje nowy plan dnia. ok 6 się budzi i gada sobie i takie tam, ok 7 idzie spać i dopiero ok 8 je śniadanie i je co ok 4h więc z 5 posiłków zrobiły się 4...
rozważam przeniesienie się od jutra do "salonu" to nie będę słyszała może tego co się dzieje między 6 a 7 ;-) i może uda się spać do 8... marzenie!!!

reklama
Czarodziejka gratki suwaczkowe:)

U nas nocka można powiedzieć super. Mlody spał do 6:30, może z 2 razy się obudził na smoka. Teraz kima sobie w huśtawce. Chyba znowu ma temperaturę bo zanim zasypiał to dawałam mu smoczka i miał cieplejsze czółko. Jak wstanie to zjemy drugie śniadanie i będę dzwonić do lekarza. Niech go osłucha, będę spokojniejsza. Co prawda nie kaszle i nie ma kataru ale...

Czarodziejko gratulacje!!! :-D

Froog pewnie ze idź sie skonsultuj, z takimi maluszkami to lepiej "dmuchać na zimne" mam nadzieje że okaże sie że wszystko jest ok z Fifolkiem ;-)

dziękuję natolinko :cool2:.

Współczuję dziewczynki niewyspania:-(. Ja też dzisiaj wstawałam 2 razy do Franka... No i młody obudził się razem z tatusiem o 6.

oj wiem coś o tym...u nas właśnie w poniedziałki i środy zazwyczaj jest mnóstwo chorych dzieci. I jak sie czeka w poczekalni dla zdrowych to baaardzo często o nas sie zapomina :/ teraz na szczęście nie mamy powodu aby odwiedzać przychodnie, jedynie na szczepienia...oby było tak jak najdłużej ;-)

reklama
MAŁA_MI – bardzo ale to bardzo współczuję [przytul]. Dobrze chociaż, że u rodziców byłaś to tymczasowo problemy z babą jagą Ci odeszły. Może to rzeczywiście skok rozwojowy?
DZIULKA – przypomniało mi się jak jakiś rok temu też nas na forum tym bobrem kusiłaś;) a mi tylko slinka ciekła i musiałam obejść się smakiem, bo u PL to jeszcze ho, ho, ho zanim będzie. Ładnie to tak? :-p
DAWIDOWE – eeee tam od razu w faceta. Zaradna Ciebie kobita i już:) P.S Kidy Twój mąż do PL przyjedzie? Wiesz już coś?
ULISIA – a może chociaż zdjęcie miny teściowej zdążyłaś zrobić? Ja powinnam koszulkę „NIE JESTEM GŁODNA” Alicji załatwić i zakładać za każdym razem jak moja mama nas odwiedza plus „NIE JESTEM GŁUCHA” jak wpada teściowa;)
MINIU – thx za kawę. Ja jeszcze mleko poproszę i będzie git.
STRIP – oby zęby szybko wyszły i Wojtuś w końcu się naprawił! Siły dużo siły i wytrwałości ślę!
CZARODZIEJKA – gratulacje 6stkowe!
FROGG – masz rację. Lepiej dmuchać na zimne! Czekam na wieści po wizycie!
A u nas od rana nic tylko marudzenie. Idę się zbierać i biorę Młodą na dwór. Może to coś da :confused:

Do góry