Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc ja jej grzecznie że gdyby było zimno to by tak smacznie nie zasnęła. "No ja nie wiem zeby tak dziecko wychładzać" patrze w jej wózek a tam dziecia ledwo widać - pikowany kombinezon, koc i wełniana czapa..dziecie całe czerwone..normalnie masakra. A ta dalej swoje: niech je pani chociaż czymś jeszcze przykryje" więc ja jej: mojej nie potrzeba ale mysle że pani dziecku zdecydowanie za zimno przydałby mi sie jeszcze jeden kocyk i posmarowanie buzi kremem ochronnym przed mrozem" poprawiła kocyk swemu dzieciowi i poszła sobie, ufffff :-)Heh juz w domku. Szlafroka nie było. POszalałam w hipermarkecie i kupiłam sobie 4 bluzki i dwie pary butów. Praca idzie co czas zaczac wgldac po ludzku. Kupiłam sobie trampki na obcasie w kolorze srebrnym ;-) jeszcze był jedne fajne ale juz przesada. jeszcze musze kupic bielizne i spodnie i bedzie ok. Kasy wydałam sporo ale najwyzej bnie bede wydawac na tłusta dupcie. Musze sie odgruzowac i wrocic do wygladu ludzkiego makijaz. włoski itp. No i z tydzien i dieta.
monimoni tutaj to chyba trzeba dokładnie przeczytac umowe i wszystko co małym drukiem i powinni wykazac koszty oraz wczesniejszy kosztorys. Moze oni maja w umowie ze jak sie nie wyrobia to problem lokatora a jak nie to prawnik i do sadu.
E-lona mnie sie nakładała opieka z urlopem i wyszłam na tym chusteczkowo.
doris dobrze ze masz jedna chorobe za soba i przeszło łagodnie
mała mi gratuluje 6 to jz poważny wiek ;-)
cambria gratuluje. Ja ciagle czekam i nic nic nic
Zaczynam sie zastanawiac jak jutro ubrac mała na spacer. Ma byc cieplej niz dzis. Wydawało mi sie ze małą za grubo ubrałam choc spocona nie była.
Dorisday, Sarisa, Efa, Dawidowe dziękuję Wam jesteście kochane.
No więc tak:
Byliśmy i w mieszkaniu i w tym biurze nieruchomości. Dogadaliśmy się ponieważ nam zależy na tym mieszkaniu a im na sprzedaży. Oni nie biorą swojego procentu (2000zł) w zamian za brak mebli kuchennych. Całą resztę zrobią. Także jutro podpisujemy umowę kredytową z bankiem a w piątek akt notarialny. Najpóźniej 15 kwietnia mieszkanie jest do odbioru
Czarodziejka zdrowia!
Doris coś nie doczytałam, co to za zabieg? i powodzenia na kontroli Synia.
Dawidowe a jak ubierasz małą? ja też mam wrażenie, że ją za ciepło ubieram:/