mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
Ja też nie znoszę urzędów. Większość Pań które tam pracują i muszą obsługiwać klienta traktuje to jak jakąś karę, no ale muszę przyznać że kiedyś natrafiłam na całkiem bardzo miłą Panią w jednym z urzędów. Szkoda że takich Pań jest tak mało.
No a ja nadal "poczłapuje" z tym moim bolącym pośladkiem. My często tak z mężem wygłupiamy się wieczorami,ale takiego siniaka jeszcze nie miałam w swojej kolekcji.
Rysia85 to w czym problem, podokuczaj mężowi trochę:-):-)
Ej jestem rozczarowana, po ciąży miesiączka miała być mniej boląca a jest odwrotnie... chyba wolałam ten stan bez miesiączki.
Skończyłam właśnie przerabiać wszystkie 524 testy na prawko. Uff. Zrobiłam 125 błędów tak więc nie za fajnie z moją wiedzą jeszcze.
A u nas na przemian deszcz, potem chwila słoneczka i tak co chwilę.
No a ja nadal "poczłapuje" z tym moim bolącym pośladkiem. My często tak z mężem wygłupiamy się wieczorami,ale takiego siniaka jeszcze nie miałam w swojej kolekcji.
Rysia85 to w czym problem, podokuczaj mężowi trochę:-):-)
Ej jestem rozczarowana, po ciąży miesiączka miała być mniej boląca a jest odwrotnie... chyba wolałam ten stan bez miesiączki.
Skończyłam właśnie przerabiać wszystkie 524 testy na prawko. Uff. Zrobiłam 125 błędów tak więc nie za fajnie z moją wiedzą jeszcze.
A u nas na przemian deszcz, potem chwila słoneczka i tak co chwilę.

nasza Służba Zdrowia jest po prostu the best! masakra...przytulam :***
robiłam tak że każdego dnia przerabiałam 30, kolejnego dnia powtarzałam wcześniejsze pytania i kolejne 30...na egzaminie zanim skończyłam czytać pytanie wiedziałam czy zaznaczyć a, b czy c ;-)