reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Paolcia ojjj gapa ze mnie:no:. Gratki suwaczkowe dla Julci i dla ciebie też:-)
Ida to ja już wiem! Ty masz @ za mnie. Chociaż nie,wolę mieć sama(i być spokojna). Dawaj ją tutaj! I to ja Ci dopłacę:tak:
Juaska mi jakoś utkwił w pamięci twój krczakowy avatarek,więc cię spamiętałam. Teraz pisz megawypasionegoposta co robiłaś przez ostatnie 9 miesięcy 1 tydzień i 1 dzień(albo i dłużej);-)
roxi co się stało?????? :*

A ja jestetm lekko zła. Zdecydowaliśmy się kupić wózek,ten,co jest w tesco. Oczywiście w "moim" już nie było. Zadzwoniłam do drugiego. Tam są jakieś dwa na wystawie,ale pan nie potrafil mi powiedzić czy to te promocyjne. Zaproponował,żebym zadzwoniła jutro po 9,to będzie kierownictwo tegoż stoiska,to się dowiem wszystkiego... Ale tak to jest,jak się człowiek za późno zdecyduje...

Acha,małż przeprosił za wczoraj... Coś mi się wydawało,że nie bardzo pamiętał,co wczoraj mówił(chyba więcej tych piw było:no:)

strip o jesteś... A dlaczego głupia?????

Jesusie..... chciałam was dziś trochę poczytać, żeby choć trochę odnaleźć się w temacie, ale upał mnie dobił, do tego od popołudnia boli mnie głowa do nadal, chyba ciśnienie coś wariuje :/

Czy wasze dzieci zasypiają w "dziwnych" pozycjach ?? Daniel parę razy usnął już na siedząco, ale dziś .... mistrzostwo.... zasnął na stojąco w jumperoo.... skakał później słyszałam mruczenie, mruczenie ustało odwracam się a on śpi :P Zrobiłam mu fotkę hahahhah
ja raczej zastaje mloda rano w poprzek lozeczka z nogami wywalonymi na barierce:)))
Witam was głupia ja/.

czemu glupia?? cos nawywijala??

JUASKA- oooo!!! to teraz masz lekture. proponuje wydrukowac i isc do wyreczka cobys nei usnela z nosem na klawiszach

PISALA DO MNIE DOBRANOCKA ZE TESKNI ZA NAMI I PYTALA CZY JA I EMILIAB ROBILYSMY TESTY I CZY @ PRZYSZLA WIEC NAPISALAM ZE JA MAM TEST NEGATYWNY I NADAL BRAK ALE TO CHYAB NERWA I STRES A EMILIAB NIE PAMIETAM ALE CHYBA NIE TESTOWALA/°

IDA wiec u nas dzisiaj w koncu zjechala temperatura do 23 i pochmurno (ufffffff) a co do komorkowej sieci to ja mam SFR.

ROXI co sie stalo! pisz tu szybko i nie znikaj.

wiecie co??? czy waszym dzieciom tez sie pokrecilo w glowie???moja po kapieli zero spania. przyjechalam z pracy o 20.45 i mloda w lozeczku ale gada jak szlak. kazalam jej spac bo dzidziusie spia. tarara, dupa jasiu!!!! zaczela poplakiwac coby byc zn ami wiec wzielam ja do salonu posadzilam (bez zabawek) to nas oboje tak "atakowala" spojrzeniami ze kolacja sie dlawilismy ze smiechu:) potem zjadlam sobie jogurt naturalny i mloda zczaila kubeczek co jem i kwiczala ze jakby mogla to by mi go zabrala wiec dalam jej troche. teraz dopiero 22h maz sie wkurzyl zaniosl i kazal jej juz spac bo pozno i sie chyba uspila bo cisza. kurde czyzby mloda za mna tak tesknila??? czy po prostu ta duchota i gorac jej nie daje spac???

jutro czeka mnie ciezki dzionek bo jade na 12 i wracam o 20h.
a dobrze zrobilam ze nie pojechalam wczesniej do roboty bo jak sie okazalo ta pinda co dzwonila rusza sie jak slimak i to co mialo byc zrobione dzisiaj (wcale nie bylo tak duzo!!) to kumpela o14h nadrabiala... masakra.. a dama pierd...ona z papieroskiem przez komorke "pracowala" przed sklepem!!!! jutro bedzie wojna o to ze sciaga do roboty innych a sama NIC nie robi zeby przyspieszyc i podgonic robote a malo tego zostawila z rana burdel w magazynie. ojjjj....

Roxi tulam Misiu co się dzieje?
Strip kofana co się dzieje? coś nawywijała dobrze DZIULKA zapytała?
Juaska pewno, że Ciebie pamietam i kurczaczka też. Pisz pisz co u Was :-)
Emis,Dziulka no ciekawy u Was ten brak @ :szok:
Elwirka kochana nie martw się napewno rehabilitacja napewno Wam pomoże
Happy ja rozumiem ze Happyman jest, ale to zaniedbywanie nas nie podoba mi się wcale :-(

No i wkońcu termin na spotaknie w kraku jest na 27.08?? ustalmy coś, żeby każdy kto da radę się pojawił i w związku z tym zrobił sobie jakieś plany

KROMA posmarkałam się heheheheh

reklama
otworzę zaraz działalność sprzątanie oplutych monitorów

A te tabletki co biorę Luteina to są na bezpłodność i je się bierze dopochwowo albo pod język, inaczej nie działają, ponoć pomagają zajść w ciążę ;-), i regulują zaburzenia mczkowe. Ja już nie pisze się na trzecie, a tu jeszcze mi wspomagacze dali. Ile będę jeszcze M trzymała z daleka od siebie :wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry