reklama

Październikowe Mamy 2010

e-lona, a dziulas w lidlu nie charuje przypadkiem?:rofl2:
roxi, o w mordulę:szok:cóż to za dół?!?!?!?! słuchaj kochana, życie jest jakie jest, nikt nam nie pozwolił narysować go takim jakim byśmy chcieli je widzieć... no i nie ma co sie oszukiwać - jest po*******one i to zdrowo... no to co nam zostaje??? pie**olić to:tak:na tyle na ile sie da, ale po prostu sikiem prostym... i cały czas myśleć że to już ostatni zakręt przed długą i piękną prostą drogą (vel autostradą:-p):tak::tak::tak:tulam!!!!!!!!!!!!!!!!
maqc, no jasne!!!!!!!! jak ja jestem to ty weny nie masz?!?!?! fochhhhhhhhhhhhhh:dry::-p:-D
mater dei, juaśka?!?!??!?!?! no łelkam bek kobieto:-D:-D:-D
aniawa, timobajl ma darmochę do numerów ze swojej sieci nawet za granicą - no chyba że mnie małpiszon za biurkiem okłamnął:rofl2:a jaki koszyczek dla Wojtka kupujecie? przed nami też taki zaqp:tak:
strip, no ja pierdziulam!!!!!!!!! nie mam chwili czasu ale jakbym miała to juz bys taką epopeje dostała że pała mała!!!!!!!!!!!!!! co znowu że głupia!?!?!?!?!?! ja chyba sie do ciebie rowerem wybiorę!!!!!!!!!!!:dry:
emisiek, nr konta podać? :rofl2: mówię ci że oddam ci z pocałowaniem czego sobie zażyczysz!!!(tylko bez perwery jakiejs plis:-D)a o haucku piszesz??? bo na mysliborskiej był!!! za 175zł bodajze:tak:
kroma, :-D:rofl2::-D:rofl2::-D:-D:-D:-D ale działanie zachowane będzie?:-D:-D:-D

drzemik zrobiony:rofl2: spadywuję
makuc, Alka, i inne nieobecne lub bezwenne patafianki - nie brać przykładu z Idulca i produkować tffffurczość nawet niekoniecznie radosną!!!ja lubie was nadrabiać;) nawet jak nikt mi nie odpisuje i nie komentuje tego co piszę, wstreciuchy:rofl2::-p:-D
:***

reklama
no to w takim razie to ok:-D

dziulas, ty siedź na naszych październikówkach i nie znoś takich tragicznych wieści... no łzy same sie leją... odważna z niej kobitka była, nic dodać nic ująć... grunt to umieć żyć - jak ona!!!

nie mogę pisać bo monitora nie widzę...
do jutra(wieczora chyba):***

ja nie siedze tylko po prawej stronie jak leca nowe watki itp to zobaczylam i kliknelam zeby sprawdzic co sie stalo. serio...masakra...

reklama
witam się wieczornie.
przyznaję bez bicia, że nic nie przeczytałam.
jest mi smutno z tego powodu.
bo nie wiem kiedy będzie kolejna okazja być na bieżąco :-(
dzisiaj próbowałam popakować trochę rzeczy Piotrusia i masakra po prostu. Nienawidzę pakowania, a pakowanie jego jest jeszcze trudniejsze niż nas.
Po prostu mam tak dosyć, że szok!
A dzisiaj świętowaliśmy imieniny Pudzianka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry