Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
e-lona, a dziulas w lidlu nie charuje przypadkiem?
roxi, o w mordulę
cóż to za dół?!?!?!?! słuchaj kochana, życie jest jakie jest, nikt nam nie pozwolił narysować go takim jakim byśmy chcieli je widzieć... no i nie ma co sie oszukiwać - jest po*******one i to zdrowo... no to co nam zostaje??? pie**olić to
na tyle na ile sie da, ale po prostu sikiem prostym... i cały czas myśleć że to już ostatni zakręt przed długą i piękną prostą drogą (vel autostradą
)

tulam!!!!!!!!!!!!!!!!
maqc, no jasne!!!!!!!! jak ja jestem to ty weny nie masz?!?!?! fochhhhhhhhhhhhhh

mater dei, juaśka?!?!??!?!?! no łelkam bek kobieto

aniawa, timobajl ma darmochę do numerów ze swojej sieci nawet za granicą - no chyba że mnie małpiszon za biurkiem okłamnął
a jaki koszyczek dla Wojtka kupujecie? przed nami też taki zaqp
strip, no ja pierdziulam!!!!!!!!! nie mam chwili czasu ale jakbym miała to juz bys taką epopeje dostała że pała mała!!!!!!!!!!!!!! co znowu że głupia!?!?!?!?!?! ja chyba sie do ciebie rowerem wybiorę!!!!!!!!!!!
emisiek, nr konta podać?
mówię ci że oddam ci z pocałowaniem czego sobie zażyczysz!!!(tylko bez perwery jakiejs plis
)a o haucku piszesz??? bo na mysliborskiej był!!! za 175zł bodajze
kroma,

ale działanie zachowane będzie?

drzemik zrobiony
spadywuję
makuc, Alka, i inne nieobecne lub bezwenne patafianki - nie brać przykładu z Idulca i produkować tffffurczość nawet niekoniecznie radosną!!!ja lubie was nadrabiać
nawet jak nikt mi nie odpisuje i nie komentuje tego co piszę, wstreciuchy

:***

roxi, o w mordulę
cóż to za dół?!?!?!?! słuchaj kochana, życie jest jakie jest, nikt nam nie pozwolił narysować go takim jakim byśmy chcieli je widzieć... no i nie ma co sie oszukiwać - jest po*******one i to zdrowo... no to co nam zostaje??? pie**olić to
na tyle na ile sie da, ale po prostu sikiem prostym... i cały czas myśleć że to już ostatni zakręt przed długą i piękną prostą drogą (vel autostradą
)

tulam!!!!!!!!!!!!!!!!maqc, no jasne!!!!!!!! jak ja jestem to ty weny nie masz?!?!?! fochhhhhhhhhhhhhh

mater dei, juaśka?!?!??!?!?! no łelkam bek kobieto

aniawa, timobajl ma darmochę do numerów ze swojej sieci nawet za granicą - no chyba że mnie małpiszon za biurkiem okłamnął
a jaki koszyczek dla Wojtka kupujecie? przed nami też taki zaqp
strip, no ja pierdziulam!!!!!!!!! nie mam chwili czasu ale jakbym miała to juz bys taką epopeje dostała że pała mała!!!!!!!!!!!!!! co znowu że głupia!?!?!?!?!?! ja chyba sie do ciebie rowerem wybiorę!!!!!!!!!!!

emisiek, nr konta podać?
mówię ci że oddam ci z pocałowaniem czego sobie zażyczysz!!!(tylko bez perwery jakiejs plis
)a o haucku piszesz??? bo na mysliborskiej był!!! za 175zł bodajze
kroma,

ale działanie zachowane będzie?

drzemik zrobiony
spadywujęmakuc, Alka, i inne nieobecne lub bezwenne patafianki - nie brać przykładu z Idulca i produkować tffffurczość nawet niekoniecznie radosną!!!ja lubie was nadrabiać

:***