reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Natolin wszystkiego naj dla Piotrusia. Co do pakowania to ja mogę to zrobić za Ciebie. Bardziej nie lubię rozpakowywania. Kiedyś zrobiłam sobie listę rzeczy, które trzeba zabrać na wyjazd wakacyjny i korzystam z niego do tej pory.

Concita świetna fotka. Mój chyba nigdy by nie zasnął w takiej pozycji :tak:

E-lona nie my, tylko ja. W sklepie nic mi nie powiedzieli, bo nie wiedzą. Muszę iść do banku. Na wszelki wypadek sprawdzę też w BIK-u, bo może o czymś nie wiem. W tej chwili nie zależy mi, ale nigdy nie wiadomo kiedy będę potrzebowała.

Ida nic nie słyszałam, żebym miała mieć za darmo :tak: Chyba że jeśli nr jest na firmę, to rządzi się innymi zasadami (telefony brał na siebie małż). O koszyczek pytaliśmy się w decathlonie i pan polecał jakiś za 200zł. Ja natomiast znalazłam za 125zł w media expert. Muszę tylko dopytać czy jest z całym osprzętem do montażu (nie mamy bagażnika). Szukałam czegoś używanego na allegro, ale wszystkie które widziałam też kosztowały w granicach 100zł, więc wolę kupić nowy. Ten z media ma regulowane pasy, podnóżki, czyli teoretycznie wszystko. Zobaczymy jak to jest w rzeczywistości. W piątek chcę podjechać i popytać, ewentualnie kupić, więc napiszę co i jak.

Dziulka popłakałam się :-(

Natolin
wszystkiego najlepszego dla Piotrusia!

Witam się z rana;-)
Mała_mi gratulacje suwaczkowe dla Ciebie i Łukaszka:-)

Zapraszam na imieninowe ciasto:)
images

Ostatnia edycja:
witam oli raz tylko w nocy sie obudzila za to dzisiaj przed 6 i teraz spi.dziekuje dziewczyny za ciepłe słowa musi być obrze przeciez tak juz ładnie siedzi sama.
ELUSIA Oli ma tez tam gdzie twoja tylko obnizone.tak dajewitd nawet miala te badania z krwi na poziom wit i byly dobre....

Ostatnia edycja:
emiś, wczoraj widziałam, bo mąż musiał świstek z sądu odebrać i przy okazji wdepnęli my;))) a ty dzisiaj imieninki masz?!?!?! a mąż w pracy... ehhhhhhh, jak do soboty kawałek ci zostanie to go nakręcę na wyjazd;)))

a ja nie wierzyłam że to kiedyś napiszę ale dziecek wspina mi się od stołka laptopowego:szok:noc okropna, od 1ej pobudki co godzinę więc o 4ej do nas do łóżka ja wzięlismy mleko w dziób i pospała do 7... ale czuje się jakbym nie spała wcale... a teraz na nogę atak przypuszcza!!! poza tym zdążyła znaleźć od rana np nożyczki pod stolikiem (a ja ich szukałąm!)...... masakra...

reklama
U nas nocka w miarę. Młody zrobił nam pobudkę o 6:00, ale przez tę pogodę czuję się jakbym nie spała. Zaraz zjem śniadanko i zdaje się pójdę spać razem z Wojtkiem (akurat drzemie).

Mała mi suwaczkowe gratki dla Łukaszka!

Emiliab imieninowe STO LAT!

Ida mój ciągle znajduje jakieś "skarby" :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry