Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chyba że jeśli nr jest na firmę, to rządzi się innymi zasadami (telefony brał na siebie małż). O koszyczek pytaliśmy się w decathlonie i pan polecał jakiś za 200zł. Ja natomiast znalazłam za 125zł w media expert. Muszę tylko dopytać czy jest z całym osprzętem do montażu (nie mamy bagażnika). Szukałam czegoś używanego na allegro, ale wszystkie które widziałam też kosztowały w granicach 100zł, więc wolę kupić nowy. Ten z media ma regulowane pasy, podnóżki, czyli teoretycznie wszystko. Zobaczymy jak to jest w rzeczywistości. W piątek chcę podjechać i popytać, ewentualnie kupić, więc napiszę co i jak.
noc okropna, od 1ej pobudki co godzinę więc o 4ej do nas do łóżka ja wzięlismy mleko w dziób i pospała do 7... ale czuje się jakbym nie spała wcale... a teraz na nogę atak przypuszcza!!! poza tym zdążyła znaleźć od rana np nożyczki pod stolikiem (a ja ich szukałąm!)...... masakra...