reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc odniósł, po 4 dniach pobytu na l4 dziś jest jego wielki dzień :-) Oliwia też taka padnięta że maskakra, ale na macie raczej by nie zasnęła, może u Ciebie też padnie po tych szaleństwach :-) gdzie reszta mamuś ??? Emiliab była ale chyba przeciągiem, Elwirka siedzi cichutko, Ida wpadła drzwiami i wypadła oknem, Doris pewnie kawę parzy i zaraz się pojawi, Dziulce pewnie córa znów dała pospać :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka!
U mnie nocka byłaby super gdyby nie to, że jak mnie Laurutek obudził o 5.00 i potem nie mogłam zasnąć przez ponad godzinę. Na dodatek głowa mnie rozbolała.
Kania, Ida współczuję nocki.
Kania super, że z mężem już ok. Nie ma to jak szczera rozmowa.
Emilia wszystkiego naj z okazji imieninek.
Małą_mi, Ika suwaczkowe gratulejszyns.

hej dziewczyny

witam się dopiero teraz , gdyż mialam awarię najgorszą z najgorszych czyli brak neta:szok:.
Zadzwonilam jednak po fachowca i mam :-)

mała_mi, ika suwaczkowe gratulacje i wszystkiego naj dla Waszych skarbków!

emiliab Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin, no i spóźnione również imieninkowe życzenia wszystkiego naj naj dla Pudzianka od natolin.

Kawa wypita w samotności przez ten brak neta. Teraz jednak zabieram sie za nadrobienie wczorajszego i dzisiejszego dzionka.

Makuc jak to prawie?????????? na jedno oczko????? jak padnie całkiem to odetchnij :-) ja siedzę u Oliwki w pokoju na łóżku, lapka trzymam na kolanach i tak pracuję, kręgosłup mnie boli z takiego siedzenia :-( dziś Matki Bożej Pieniężnej więc trzeba się przyłożyć do pracy ;-)

Ostatnia edycja:
KANIA prawie, bo to jest tak, że przysypia, potem 5min. ciszy i 10min. hulanki. Do upadłego. Właśnie zdechlak leży i sapie z zamkniętymi oczami, więc mogę z tego wywnioskować, że w końcu usnęła :happy: A Ty pracuj, pracuj i lepiej zmień pozycję, bo kręgosłupa szkoda...

Kochane witam :-) jakoś pochmurno za oknem, ale wyjatkowo mam dobry humor ??

Mała mi, Ika gratki suwaczkowe dla Waszych szkrabów :-)
Emiś spełniania wszystkich marzeń :-)
Dorisek rano mnie przywitał, że neta brak i smutno tak kawke pic bez towarzystwa, ale doczytałam, że fachowiec jej dowózł neta w wiadrze ;-) i już z nami
Kania super, ze się pogodziliście mam nadzieje, że gorąco było, ale jak Oliwia Wam marudziła w nocy to i może sie skupić nie mogliscie? Uśmiałam się Ida wpadła drzwiami, wypadła oknem ;-). Aha i fotek naszchy niet, bo jakbym z Makuckiem zrobiła sobie zdjęcie to w kadrze byłabym tylko ja buahahaha
Roxanko jak tam z Tobą? zmartwiłaś mnie i dalej Cię nie ma :-( i wiesz zawsze jak miesiąc ma 30 dni to się zastanawiam jak Wy obchodzicie kolejną miesięcznice hehe dobrze, że październik zawsze ma 31 dni ;-)
Makuc buuu może Ci podrzucę trochę weny? Czy moze swoja znalałaś pod łóżkiem?
Strip a Ty coś tak taka tajemnicza?? ciekawość zżera

reklama
SARISA nooo i taki humor ma być przez czas cały! weny dalej ni ma. Może to strach przed dzisiejszą wizytą u dentysty ją zagłusza? albo wczorajsza wizyta u jamochłona ją stłamsiła? nu, nu. nie wiem. ale mam nadzieję, że szybko się znajdzie. w razie czego trochę Twojej zabiorę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry