reklama

Październikowe Mamy 2010

Sarisa właśnie gorąco nie było, ponieważ usnęliśmy padnięci po całym dniu a 30 minut później już mieliśmy pobudkę i tak do rana... a co do fotek to na pewno w kadrze zmieściłybyście się bo z tego co widziałam to z nadmiarem ciałka nie macie problemów.
Makuc czyżbyś drżała przed dentystą-sadystą??? a nic się nie chwaliłaś jak po wizycie, aż tak źle było? trzeba to zlać ciepłym porannym...

reklama
eee tam:) ja juz tam napisałam, że to nie my tylko ZUZEK i ALUTEK były najważniejsze ;-) poza tym jakby mi SARISKA zdjęcie zrobila i wstawila to byście na zawał z przerażenia popadały a po co mi to :confused:;-)

MAKUC uwierz ze jak robota mnie zabije to moje serducho wieeeele wytrzyma:))))))))) SARISA wstawiaj foty i nie pytaj MAKUCia!! plizzzzzz

wreszcie dostalam moja wyplate!!!!!!!!!!!!!!!!! Matki Bozej Pienieznej dzisiaj:))))))))))))))))))))))))) juz dzwonilam do mamy coby w sobote z rano przyszla a ja natarg polece rozpierd...troche:))) tymbardziej ze u nas na serio ciuchy sa za bezcen.... od 1 do 20 euro. komplety bielizny od 2 do 5 euro (stanik+majtasy). nareszcie nie beda mi kapac na przezycie ledwo ledwo:pp

EMILIAB wszystkiego najsmaczniejszego i dawaj to ciacho bo normalnie wrrrrrrrrrrrrr kawe pije o suchym pysku!!!

do nas powrocila duza zarowa i grzeje od rana ze mozna sie pochlastac.... chmurki wyslalam na PL :)))

poza tym o 11h jade do pracy i koncze o 20h. cholera chyba stawke mi podniesli bo przy tym zarobku co dostalam to stosunkowo duzo w porwnaniu z iloscia godzin...chyba zostane na zawsze w tym zasranym lidlu:pppppppp

a mala odpadla wczoraj o 22.00 (uprzednio zzerajac mi pol jogurtu naturalnego hihi)potem mlody wcisnal butle kaszki i pospala do 9.00:))

IDA moze pusc MISIE na trawe to ogrodek przekopie i jeszcze cos znajdzie??? jakas sztabke zlota cy cus???:)

Dziulus zazdraszczam wypłaty, u mnie w tym miesiącu niet :-(, ale czekam na decyzje i może dostaniemy wychowawczy to zawsze 400 zł :-), a jak nie przyznadzą :-( to becikowe dostaniemy, bo musimy to choć 1000zł będzie heheh. A jeśli chodzi o fotki to są na zamkniętym naszych księżniczek :-), a my sobie nie zrobiłysmy kurde nie wpadłyśmy na to :-(

KANIA drżę i biję się w swą marnego rozmiaru pierś, ze się na wizytę namowic dałam :crazy: pisalam juz, że NIECIERPIĘ wizyt u dentysty? :( a u jamochłona dało radę nawet. Kobieta widzi, że alutek się jej boi, więc po 3 nieudanych podejściach zrezygnowała. Tylko mnie to jej wtrącanie się we wszystko wkurza.
DZIULKA nosz kolejna :P ja już KANII pisalam: "nie mów hop" ;-) :rofl2: bo z tą wytrzymałością jednak się przeliczyć możesz :-p poza tym podziel się wyplatą :))))) :D bo u mnie jak u SARISKI w tym miesiącu niet... poza tym właśnie SARISA dzieciowe zdjęcia są a my sobie razem nie zrobiłyśmy :-(

Ostatnia edycja:
Makuc nie Ty jedna, ja to w ogóle miałam na tym punkcie fobię ale cieszę się że znalazłam lekarza do którego się przekonałam i wszystko poleczone zostało, na pół roku mam spokój no chyba że zacznie się coś psuć :-( a wierz mi że strasznie tę sprawę zaniedbałam a po ciąży wszystko się zaczęło sypać :-( także trzymaj się fotela, w razie czego kop a jak nie pomoże to wiej oknem bo drzwi może dr zamknąć jak zobaczy strachoputka ;-)
Dziulka to fajnie, że dostałaś więcej niż oczekiwałaś, czasami ludzie potrafią miło zaskoczyć :-) właśnie to hoppp u Ciebie w takim stresie mogłoby zaszkodzić.

Ostatnia edycja:
niomm to chyba za nadgodziny tez. u nas nagodzina platna 125% jest.
mamy tez premie za obecnosc- jak sie nei choruje i nie olewa to kazdego miesiaca wpada 50 euro gratis bez roboty i premia od "starosci" w firmie a ze ja juz 5 lat to pewnie z 40 euro wpadlo. wazne ze "gratis":)))))))

MALA MI i IKA-zapomnialam o waszych suwaczkach- cmokam mocno wasze sloneczka:))) i ide szykowac moje grube dupsko do roboty ten pierd... upal...

no dobra TERRORIST wstał, więc makuc spadywuje:;)
KANIA u mnie tez sie wsio sypie, bo sprawe zaniedbalam i w tym problem wlasnie.
SARISKa lubisz wizyty u zebowego gina? noooo podziwiam! bez kitu! :*

Dziulka to spoko, że takie premie są, ale swoje i tak musisz zrobić i do tego nieźle się narobić, więc Ci się należy jak psu kość :-)
Sarisa ja mam nadzieję, że moja fobia została przełamana na dobre i już nie będę drżała na słuch o dentyście :-)
Makuc moja właśnie też wstała...

reklama
Makuc jak byłam mala to bylam spraralizowana na sama mysl, potem mi przeszło. Na studiach znowu trafiłam do jakiejs debilki co mi zdrowego żeba zatruła i znou trauma, ale potem trafiłam do super dentysty i o tamtej pory nie mam już lęku, a nawet lubię iść, bo jak mała dziurka to szybko sprawnie i co jest hitem ja zawsze bez nzieczuelnia hahahahahah

a teraz w innym temacie i powiem Wam, że juz ludzkie bestalstwo nie zna granic
DRASTYCZNE ! Suka ON przebrana w sukienkę i skatowana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry