reklama

Październikowe Mamy 2010

strip- nie wiem czemu głupia ty ale ja chyba głupsza, bo wzięłam tabletkę dopochwową do ustnie, a doustną dopochwowo :zawstydzona/y:

wiesz co?? nie powiem zes glupia ale roztargniona:)))) jak zolnierz ktory wlozyl se helm na lewa strone:))))))))))))) normalnei sie posikam:)))))

ANIAWA bedzie sie dzialo jutro bo ta laska (pseudoszefowa kas -tzn to samo robi co ja tyle ze wiecej gada niz robi) przegina pale i chyba za kare ze tak sie opindala to ja zdejma ze stanowiska!! a u nas srody to goracy dzien bo wycofujemy stare promocje -robim zwroty na dyrekcje regionalna, instalujemy nowe, oprocz tego palety z zarciem trzeba rozladowac i piecie , ludzi na kasach w pierony, kartony powywalac trzeba a ta od rana zrobila do 14h tylko 2 palety warzyw!!!! normalnie nic tylko w pysk!!!!

reklama
EMILIAB to ja mam pomysla:))))))) poniewaz chyba mamy za duzo stresu to przyjedz do mnie z Franiem, moj malz bedzie robic za nianie a my sie pojdziemy "odstresowac" za miasto:))))))))))))))))))))))))))))) a jak sie odstresujemy to @ przyjdzie:)))

otworzę zaraz działalność sprzątanie oplutych monitorów

A te tabletki co biorę Luteina to są na bezpłodność i je się bierze dopochwowo albo pod język, inaczej nie działają, ponoć pomagają zajść w ciążę ;-), i regulują zaburzenia mczkowe. Ja już nie pisze się na trzecie, a tu jeszcze mi wspomagacze dali. Ile będę jeszcze M trzymała z daleka od siebie :wściekła/y:
no wlaśnie Kroma ja brałam te tabletki na początku ciąży jak miałam plamienie małe i one są na podtrzymanie, chyba hormonalne jak dobrze pamiętam

ANIAWA juz ja do tego swoja reke przyloze. nawet moj maz jak ja poznal na imprezie u nas w pracy to stwierdzil ze ta laska po pierwsze jest tepa a ma sie za najmadrzejsza, pod rugie wspolczuje jej chlopu "koczkodana" bo tak brzydka i gruba ze naprawde mozna sie chlastac (chlop ja porzucil niedawno to ta se wmawia ze to on nie byl nic wart...akurat tutaj to ja cos o tym wiem bo go poznalam dosc dobrze i moj maz tez), po trzecie-u nas jest taka wspolpraca ze jak z rana laski podganiaja robote to po poludniu drugie maja lzej, a jak z rana se bimbaja to popoludniu jest zapierd....l na maksa ze wyrobic nei idzie bo i tez wiecej ludzi jest. noz kuzwa...

Juaska witaj i nie znikaj.Concita super fotka. Wklej inne Daniela w tych dziwnych pozycjach :) A na pocieszenie napiszę Ci, że upały już się kończą. U mnie ma być jutro dużo deszczu.
Ida taka długa @ ? Współczuję. U mnie w sumie nie lepiej i jutro idę do gina.
Aniawa dziwne z tą zdolnością kredytową, ale najważniejsze, że rower jest. A nie mogli Wam powiedzieć dlaczego nie macie zdolności?
Emilia mam nadzieję, że uda Ci się kupić wózek. A patrzyłaś, np. na allegro czy nie ma takich samych, a tańszych?
Kroma ale miałaś dzisiaj przeprawę. A z tabletkami nieźle zrobiłaś.
biggrin.gif
Się uśmiałam. Ciekawe co mi jutro da mój.
Sarisa a nie miałaś niczego w ustach jak smarkałaś? Ja kiedyś jadłam pieguska i mnie ktoś rozśmieszył to potem smarki miałam czekoladowe, a dodatkowo z nosa wylatywały kawałki orzeszków.

EMILIAB to ja mam pomysla:))))))) poniewaz chyba mamy za duzo stresu to przyjedz do mnie z Franiem, moj malz bedzie robic za nianie a my sie pojdziemy "odstresowac" za miasto:))))))))))))))))))))))))))))) a jak sie odstresujemy to @ przyjdzie:)))

Doooobra,jutro jadę;-)

concita zdolny jest Daniel,to trzeba mu przyznać;-)
E-lona oglądałam na allegro też.Są tańsze,ciutkę inne z tej samej firmy używane. Też mi się podobają,więc jeżeli jutro nie będzie na miejscu wózka,to zamawiam...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry