reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona ja na spotkanie na pewno przyjadę albo z dziećmi, albo sama. Z małżem nie ma szans, bo w soboty pracuje. Zresztą on nie lubi takich jednodniowych wyjazdów.

Elwirka a po co te usg ciemiączka? Z czego może wynikać zanik mięśni- wytłumaczyli ci coś? Przyczyną na pewno jest to, że Oliwka jest wcześniakiem? Dziwnie to dla mnie brzmi :baffled:

reklama
elwirka, przykro mi, ale nic się nie martw bo takie rzeczy napewno można szybko zniwelować prawidłową rehabilitacją. A usg ciemiączka lepiej zrobić nawet tak na wszelki wypadek, my robiliśmy przy okazji usg szyi jak mieliśmy podejrzenie wzmożonego napięcia mięsniowego i ku naszem zdziwieniu wyszło że możliwe że w życiu płodowym lub przy porodzie mały miał lekkie niedotlenienie, naszczęście tak małe że nie wpływa na nic, u was tez napewno wszystko będzie ok!

a u mnie dół jak stąd do zakopanego albo jeszcze dalej :((((( przyjazd do krk pod dużym znakiem zapytania, zresztą jakikolwiek wyjazd i wogóle dużo innych rzeczy ... czasem się zastanawiam dlaczego życie jest takie popier.... i mam czarne myśli ehhh nie mam siły :( może jutro zajrze

Ostatnia edycja:
Roxannka trzymaj się, wszystko na pewno prędzej czy później się ułoży i pamiętaj always look on the bright side of life... [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]always look on the light side of life... [/FONT]

Roxannko co się stało,skąd ten podły nastrój???Przytulam mocno i życzę oby wszystko się ułożyło:*:*

A ja dziewczynki odchaczam swą obecność i spadówam na spotkanie z kumpelą:-):-)
Buziaki i do jutra!!!

Roxannka co się stało? Tulam mocno i mam nadzieję że wszystko się ułoży to przez co jest Ci bardzo źle.
makuc a Ty co tak krótko piszesz?:)
rysia- miłego spotkania z kumpelą ,rozerwij się :)
elwirka- trzymam kciuki

My dziś pojechaliśmy na te zakupy. Zaopatrzyłam jeszcze małego w kilka rampersów na lato, bo są fajne na upalne noce a jakoś ich mało w jego garderobie :)
Wzięłam dziś relaksującą kąpiel, zabrałam do łazienki laptopa i słuchałam sobie muzyki w wannie. Zawsze tak lubiłam. Do tego peelingi i inne takie bzdety :)
Moje dziecko jeszcze wojuje w łóżeczku, no ale powiedziałam sobie dzisiaj że tam ma zasnąć że nie na naszym łóżku , tak więc trzymam się dzielnie postanowienia. Zaczyna już rzucać głową po łóżeczku więc może zaraz zaśnie. Oby.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry