reklama

Październikowe Mamy 2010

Doris myślę że ten termin będzie większości zainteresowanym odpowiadał :-)
Emiliab mało mnie to pociesza, bo widziałam prognozę pogody i nie tylko na zachodzie pogoda do kituuuu :-(
Makuc, Rysia, Aniawa, Monimoni wysłałyście już te raporty odnośnie mleka? dużo tego miałyście?

Ooo i wszystkich wsiąkło ...

Ostatnia edycja:
reklama
ooo widzę że jakiś konkretny termin spotkania się klaruje...ja tam jestem za (spakuje młodego w podręczny bagaż,wsiadę w pociąg i będe w krk);-):-D
Kania ja wysłałam jak narazie raport że rozmawiałam (podobno;-)) z 7 mamusiami...dzisiaj mam zamiar wysłać kolejne 7 rozmów i tyle:-)a do kiedy trwa w ogóle ta kampania???

Powiedzcie mi ile razy w ciągu dnia wasze dzieci śpią , w jakich godzinach i ile :)??
Aguś wstaje o 7 później ok godz drzemki o 9 potem 14-15 po obiadku i na noc idzie spać o 18

makuc chcesz słońca to weź ode mnie. bylismy na spacerze to upał i duchota okropna.

mamaagusi, dobrze że Agusia już więcej pije :tak: a kiedy siostra chrzciny robi ?
we wrześniu na początku.

widze, że szykuje się sporo wizyt teściów i teściowych, więc rysia, makuc, kania życze dużo cierpliwości (siły nie życze bo mogłoby się to źle skończyć :-D) . Moja teściowa ma urodziny w sobote więc pewnie jakieś spotkanko rodzinne będzie :tak:ale ja się z koleżanką umówiłam więc nie wiem czy na nie zdąże :rofl2:

doris
, zapisuje ten termin w kalendarzu i już zaczynam mojego ślubnego do tego przekonywać ;-):-)

kania, tylko ta satysfakcja czasem nie współmierna do mojego zdenerwowania jak się z nim męcze żeby zasnął :-( ale ja to uparta jestem, chociaż w kryzysowych sytuacjach się poddaje, a potem znowu wszystko od początku
confused8gj.gif
nie dziwie ci się że po chorobie już się przestałaś z tym męczyć :tak:

U mnie chmury na przemian ze słoneczkiem ale temperatura dosyć wysoka bo 25 st., tylko jakos teraz ciemno się zrobiło i nie wiem czy wychodzić, czy zaraz nie lunie :dry:

ode mnie właśnie wyprowadza się @ więc proszę się zgłaszać do kogo wysłać teraz :-p zaraz lece na poczte to moge jakiś priorytecik nadać ;-)

Roxannka cierpliwość w cenie... zwłaszcza na spotkanie z teściem, też jestem uparta ale sytuacje kryzysowe trwające dłużej niż 3 dni przerastają mój upór i cierpliwość. U mnie też się dziś @ skończyła, do Emilii nadal nie dotarła bo nic się nie chwali a słałam i słałam a Dziulkę jak puści stres to i @ się pojawi.
Doris ja termin mam zanotowany, jak ze ślubnym się nie pojawię to same zjedziemy z Oliwką busem... Sheneey się jeszcze dziś nie pojawiła, pewnie się godzi z mężusiem, ale gdzie Ida, Alicja, Natolin, Strip, Kasis, Sugar, Rzutka, Cass, Frogg? Koniec pracy, idę wieszać pranie i ogarniać mieszkanie póki moi na spacerze.

Ostatnia edycja:
Ja mam teraz chwile dla siebie, bo mały bączek udał się na poobiednią drzemkę. Za 2h tatuś wróci z pracy. Po południu trzeba będzie jakieś zakupy iść zrobić.
No to super byłoby gdybyśmy się w tym sierpniu spotkały. Może udałoby się większej ilości mamusiek wpaść do Kraka :)

dzięki dziewczyny za wyrazy współczucia co do wizyty kurewny!!!;-)I tak na marginesie wy sobie to wyobrażacie że będzie u mnie 4 dni!!!!Już na samą myśl że to już jutro dostaje pier.dolca:wściekła/y::wściekła/y:% % jeszcze nie mam ale napewno takowe będę musiała zakupić by nie zwariować albo by jej nie zabić (lub w akcie desperacji siebie);-)
1266933984_by_Lechooo_500.jpgNo nic uciekam troszkę ogarnąć mieszkanie bo napewno czeka mnie jutro lustracja wszystkich zakamarków,szaf itp:wściekła/y:
Miłego dnia!!!

reklama
halo
Doris i się mylnęłam ze szwagierką się na skype łączyłam. Bratowej jeszcze nie mam chyba, ale cos mi sie zdaje, ze bardzo bym chciała, zeby brat zonke miał ;-). Termin 23.07 pasi mu super, a 27.08 oj niewiem jak z tym terminem u mnie, ale jak większość z Was może później to poczekam i sobie zakreślę na czerwono :-)

cóż jeszcze ?? zaraz spróbuje wrzucić zdjęcia na zamknięty hehe............miłego dnia póki co

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry