reklama

Październikowe Mamy 2010

MALA MI Leane dostaje butle kaszki warzywnej o 23h i potrafi dospac ostatnio nawet do 9h!!!!:))) potem -to zalezy-nieraz zje rano kleik ryzowy i jeszcze idzie spac na godzinke a nieraz nie spi np do 12h, dostaje obiadek i po obiadku idzie spac na 2h okolo. pozniej nieraz juz nie spi do kapieli 19.30 a nieraz podczas spaceru lub w domu jak nei wychodzimy to padnie tak 16.30-17h na godzinke maks.

reklama
Mała_mi ładnie śpi Łukasz, moja śpi nie raz ok 15-16 ale i tak po 3 h jest nie do życia, czasami wszystko z kąpielą przeciąga się do 4 więc pada mi przy butli zazwyczaj.
Sarisa wiem, że się stara jak może, staram się o tym nie myśleć, z każdym dniem jest cieplej ale to chyba dzięki jego uporowi, nie daje za wygraną, choć wie że jest źle...
Dziulka no to super, że córcia daje rodzicom pospać a miłego dnia w pracy :-)
Paolcia gratulacje suwaczkowe dla Ciebie i Julki !!!

Powiedzcie mi ile razy w ciągu dnia wasze dzieci śpią , w jakich godzinach i ile :)??
U nas jest tak: pobudka ok.6, 1 blanocianie ok 9.30/ 10 tak do 11 i potem kolejne ok 15/16 góra 30min. i wsio. Za to o 19 Alut pada i teoretycznie śpi [bo i z tym ostatnio ciężko bywa]

makuc a fotki gdzie? Ze niby mam wierzyć na słowo ,ze się spotkałyście???? ;-)
SARISKA ma zdjęcia i oooo już napisała cu i jak :happy:

hejka:-)
U nas dzisiaj pochmurnie i deszczowo więc chcąc nie chcąc nigdzie się z domu nie ruszamy:-)Nie zapeszając mogłabym mieć zawsze takie noce jak dzisiaj (Miłosz pospał do 8.30 więc jestem naprawdę wyspana). Co jeszcze u mnie...dzisiaj miała na swej miotle przylecieć do nas teściowa,ale udało mi się to przełożyć na jutro więc mam jeszcze dzień spokoju.A od jutra do niedzieli będzie sajgon (nie wiem jak jak wytrzymam z kurewną tak długo pod jednym dachem):wściekła/y::szok::no::crazy:Teraz uciekam zrobić sobie kaffke i ogarnąć siebie,ale jeszcze do Was wróce...a co!!!
a. zazdraszczam nocki
b. my swoj nalot też o 1 dzień przesuneliśmy i dzisiaj do teściowej jedziemy [:crazy:]
c. do niedzieli zawita? :szok: szczere współczucie.
d. wróć, wróć. a co! ;-)

Kawka nr 2 skończona
ja zazwyczaj piję jedną kawę [rozpuszczalną] ale z 4 łyżeczek, więc praktycznie za 3 dziennie robi :rofl2:

MAKUC dzieki za chlodek! w nocy spadlo troche deszczu bez burz (a to dzieki DORIS:pp) i jest teraz 28 ale qrewska duchota!
to teraz o zadośćuczynienie proszę i trchę łoneczka i pełka sobie od Ciebie życzę, bo w lbn. pogoda pod psem :no:

ja zazwyczaj piję jedną kawę [rozpuszczalną] ale z 4 łyżeczek, więc praktycznie za 3 dziennie robi :rofl2::
a ja z 3 po jednej łyżeczce więc na to samo wyjdzie :-) ale dziś to pewnie rekord będzie... ooo współczuję wizyty u teściowej, mnie pewnie też czeka w weekend, do teściowej nie mam nic ale do teścia...
Dziulka do Krosna też wyślij trochę słonka, może cieplej mi się na serduchu zrobi please !!!

Ostatnia edycja:
kania no moze to jakis skok, nie wiem. Widzę ,ze maly strasznie wpycha pięści do buźki takze moze znów jakies zębiska . A co do stosunków z małzem , zyczę ocieplenia. Wiem ,ze nie jest łatwo ,ale chcialabym zebys byla szczęśliwa.
sarisa a jak sie bedziesz łączyc z bratową? ;-)
dziulka wow to macie piękne spanie. Nam się jeszcze nie zdarzylo tak dlugo spac :-(

rysia ojjj to na maxa korzystaj z dzisiejszego dnia i zbieraj sily i .... alkohol (zeby to przetrwać). Bo na trzeźwo pewnie bedzie cięzko.

makuc Tobie tez radzę zapodac jakąs setkę , albo wez te psychotropy przed wizytą u teściowej :p

Zarzucam temat. Spotkanie w Kraku - data: 23.07. 2011 :-) Kto się pisze????

Ostatnia edycja:
mał-mi u mnie Dodo wstaje o 6.30-7mej rano. Potem idzie spac kolo 9-10 (spi ok. 40min) , potem idzie spac kolo 13-tej (spi ok. 1h) No i do wieczora juz nie spi. Idzie spac ok. 20tej.

U mnie Franek podobnie śpi.:tak:

Kurczę,23 lipiec... Szkoda,że mnie tam nie będzie:-(:-(:-(

My juz po spacerku,chyba sobie zaraz zrobię drugą kawę. Już dzisiaj nie wychodzimy-za gorąco:no::no:.

EMIŚ za gorąco :szok: bosz a u nas masa chmur, wietrznie i średnio przyjemnie :crazy: właśnie sprawdziłam prognozę pogody: w niedzielę ma u nas lać i będzie.... 14C :wściekła/y::angry: toż to wczesną wiosną cieplej było :angry: ta pogoda zwariowała chyba. A pory roku poszły w zapomnienie...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry