reklama

Październikowe Mamy 2010

mamaagusi
, fajnie że wyjeżdzacie i z siostrą wkońcu się zobaczysz :-) a jak tam jej maleństwo się czuje ?
dziękuję bardzo dobrze, obraca się na brzuszek, śmieje się już ślicznie na głos, ma ładny apetyt jak Agusia i jest kochana. tylko ze spaniem ma problemy bo się budzi co chwilkę i ciężko ją spać położyć. moja siostra jeszcze przyjedzie tu na chrzest a potem my lecimy do nich i już się doczekać nie mogę. to w sumie będą pierwsze wakacje Agusi.
Aga dzisiaj wstała po 6 i teraz małż ją usypia bo już śpiąca i ja się pytam po co wstawać tak wcześnie? zazwyczaj budzi się 7:30 a dziś tak wcześnie. nie wiem czy pamietacie jak pisałam że Aguś nic nie pije to teraz tak polubiła picie, ze co chwilę bierze chociaż łyczka, dwa i sama nawet niekapka do buźki wkłada. tak polubiła picie że 100-150ml jest na porządku dziennym.

Isia, Błażejek wszystkiego naaaaaaaj dla was i dla mamusiek waszych :-)

reklama
Helou, helou.

ALICJA, KASIS gratki dla Waszych maluszków. :)

Emiliab życzę miłego odpoczynku bez męża. Ja również wyjeżdżam sama z dziećmi.

Dwa lata temu jak pojechałam z córką, to mój mąż się pochorował. He,he się nabijaliśmy, że z tęsknoty. Aż pogotowie do niego przyjechało:szok:.

Elwirka 25 powodzenia na wizycie.

Dorisku daj znać jak tam balioniki po tabsach anty :-D. ciekawam bardzo.

CzarodziejkaM współczuję skoku. Ja na razie nie wiem co to skok. Czasem Paweł pomarudzi, ale spi dobrze od 21 do 7:30 i je bardzo ładnie. Życzę, żeby u Was skok szybciutko się skończył.

U nas dzisiaj ma być upał więc wybierzemy się na działeczkę.

Trochę mam wnerw, bo mam jechać w piątek do Międzyzdrojów a tu pogodę do bani pokazują. Pewnie znów wyjazd się odwlecze...

Dziewczyny ja nie wiem czy to normalne mi się codziennie śni, że jestem na zakupach, dzieciowych oczywiście. No wyspać się przez to porządnie nie mogę :(

Ostatnia edycja:
Bry z rana, ja już po kawie ale chyba zaraz drugą sobie zrobię... nocka z pobudkami, mąż wstał po 5 a ja przed 6, teraz oboje odsypiają a ja oczywiście czytam i pracuję ;-)

Alicja, Kasis suwaczkowe gratulacje dla Was, Isi i Błażejka.
Happy udanego wypadu nad jeziorko, korzystajcie póki możecie, bo prognoza pogody nie jest na najbliższe dni zbyt optymistyczna
Natolin to do weekendu jeszcze kawał czasu, a na BB Cię nie wiele :-((( smutno nam bez Ciebie.
Roxannka hmmm moja siostra mieszka nie daleko W-wy więc jak będziemy u Niej to stolicę odwiedzimy :-) mam nadzieję, że już jesteś zdrowa jak ryba :-)
Roxannka, Makuc jak dziś nocki? bo u Nas bez zmian.
Makuc, Sarisa może jakieś zdjątka wrzucicie ze spotkania?
Doris a u Ciebie dziś jak? Mikołaj zdrowy? Dorianek? a J? smacznej kawki, miłego czytania i napisz coś więcej :-)
Sheneey dogadałaś się z mężusiem?
Dziulka córce na pewnie Ciebie bardzo brakuje, pewnie dlatego tak jest, mój też ostatnio z usypianiem młodej w ciągu dnia ma problem, zwykle to ja ją kładę a przy nim nie chce zasnąć. On się mnie pyta jak Ty to robisz? a ja mu na to, muszę sobie radzić jakoś, jak jesteś w pracy, poza tym Ona się już pewnie przyzwyczaiła że mama kładzie spać i dlatego teraz cyrki mu odprawia, współczuję tych upałów.
Ida jak to nikt??? wszystkie tęsknimy :-)
Elwirka trzymam kciuki za wizytę u neurologa, dobrze że u Ciebie lepiej i zdrowiejesz :-)
CzarodziejkaM ja mam wrażenie że moja cały czas ma skok, w sumie 8-9 m-c tak jest, z jedzeniem też są wariacje, ze spaniem też więc może to i to, albo jak zwykle kumulacja skok i zęby. Dobrze, że Krzyś nadrabia straty i teraz lepiej je:-) a skoki kiedyś mijają więc tylko ta myśl nie pozwala mi "zwariować".
Mamaagusi super, że córcia polubiła picie :-)
Kasia33 to korzystaj dziś ze słońca bo u Nas go dziś niet...

Ostatnia edycja:
Ręce mi odpadają od usypiania i noszenia malego na rękach przez ostatnie tygodnie,ehh...dlatego spróbowałam uśpić w wózku,10 minut jazdy po dużym pokoju,kapcie pod koła jako wertepy chodnikowe :-D i dziecko śpi ufff.Troche mi plecki odpoczną.

Dzięki dziewczyny,ale ja to w dzień średnio potrafię spać.Muszę być naprawdę zmęczona.Wychodzi na to,że jeszcze nie jestem,bo nie myślę o spanku.zjadłam śniadanie,robię kawkę i troche Was ponadrabiam bo wczoraj udało mi się wejść kilka razy,ale miałam problem z czytaniem ze zrozumieniem przy małym;-)

reklama
No to i ja się porannie melduję.

ALICJA, KASIS SUWACZKOWE GRATULEJSZYNY dla Was i Waszych Szkrabów!
ROXI o właśnie takie same te psychotropy - działają bez zarzutów, więc jakby cuś to moge z czystym sumieniem polecić ;-) może naszym Bajbikom je zaaplikujemy gratis co by ich zdolności telepatyczne ukrócić trochę :confused::rofl2: co do kwatery to jak tylko się zdecydujesz to przecież u nas Ci miejsca pod dostatkiem, więc z tym problemów nie będzie :tak::happy2: no i zgadzam isę z tym co napisałaś EMIŚ faceci czasami nie mają za grosz taktu ech.

i tyle zdążyłam, bo młoda niecierpliwa dusza imieniem Alucjusz wzywa ;)

[doczytane w biegu]

KANIA nocka w miare ok ale tylko dla tego, że Alicja spala z nami :oo2: co od usypiania dziecka natimiast to u nas jest odwrotnie. Przez ostatni tydzień D. byl cały czas w domu a ja miałam dużo lekcji (które mniej więcej na dzemki małej wypadały) więc D. ją usypiał i tak sie przyzwyczaiła, że teraz na mnie cyrki odprawia jak ją ululac chcę.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry