Bry z rana, ja już po kawie ale chyba zaraz drugą sobie zrobię... nocka z pobudkami, mąż wstał po 5 a ja przed 6, teraz oboje odsypiają a ja oczywiście czytam i pracuję ;-)
Alicja, Kasis suwaczkowe gratulacje dla Was, Isi i Błażejka.
Happy udanego wypadu nad jeziorko, korzystajcie póki możecie, bo prognoza pogody nie jest na najbliższe dni zbyt optymistyczna
Natolin to do weekendu jeszcze kawał czasu, a na BB Cię nie wiele :-((( smutno nam bez Ciebie.
Roxannka hmmm moja siostra mieszka nie daleko W-wy więc jak będziemy u Niej to stolicę odwiedzimy :-) mam nadzieję, że już jesteś zdrowa jak ryba :-)
Roxannka, Makuc jak dziś nocki? bo u Nas bez zmian.
Makuc, Sarisa może jakieś zdjątka wrzucicie ze spotkania?
Doris a u Ciebie dziś jak? Mikołaj zdrowy? Dorianek? a J? smacznej kawki, miłego czytania i napisz coś więcej :-)
Sheneey dogadałaś się z mężusiem?
Dziulka córce na pewnie Ciebie bardzo brakuje, pewnie dlatego tak jest, mój też ostatnio z usypianiem młodej w ciągu dnia ma problem, zwykle to ja ją kładę a przy nim nie chce zasnąć. On się mnie pyta jak Ty to robisz? a ja mu na to, muszę sobie radzić jakoś, jak jesteś w pracy, poza tym Ona się już pewnie przyzwyczaiła że mama kładzie spać i dlatego teraz cyrki mu odprawia, współczuję tych upałów.
Ida jak to nikt??? wszystkie tęsknimy :-)
Elwirka trzymam kciuki za wizytę u neurologa, dobrze że u Ciebie lepiej i zdrowiejesz :-)
CzarodziejkaM ja mam wrażenie że moja cały czas ma skok, w sumie 8-9 m-c tak jest, z jedzeniem też są wariacje, ze spaniem też więc może to i to, albo jak zwykle kumulacja skok i zęby. Dobrze, że Krzyś nadrabia straty i teraz lepiej je:-) a skoki kiedyś mijają więc tylko ta myśl nie pozwala mi "zwariować".
Mamaagusi super, że córcia polubiła picie :-)
Kasia33 to korzystaj dziś ze słońca bo u Nas go dziś niet...