reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Miałam iść spać ale jakoś mi tak nie po drodze do łóżka i doczekałam się Idy (a więc obecność odhaczona):tak:.Teraz tylko szybciorem pisz mega długiego posta i zostaniesz usprawiedliwiona:-p
ooo pojawiła się też Dziulka (ale już poszedła spać):szok:no no dziewczęta w naszym wieku to o tej porze to dopiero zaczynają się imprezy a nie trza spać bo życia szkoda:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Emiliab oj niedobry mąż. Odkładaj i wyjeżdżaj a on niech żałuje. U nas też na topie afera wakacjowa, bo małż wymyślił wyjazd nad morze. Wszystko byłoby w porządku, gdyby nie fakt, że chce jechać z bratem. Fajnie, ale ja chcę tylko naszą czwórką, bo od kilku lat mi obiecuje i nic z tego nie wychodzi. Zobaczymy czym to się skończy :tak:

Natuś teoretycznie nie pracuję a w praktyce musiałam być na poniedziałkowej plenarce :wściekła/y: Trochę to bez sensu, bo 4-godzinna nasiadówka, na której omawiane są sprawy minionego roku, delikatnie mówiąc niewiele mnie interesowała (w końcu cały miniony rok szkolny byłam nieobecna). Poszłam, odbębniłam i tyle. Teraz do końca sierpnia mam spokój.

Wróciłam jeszcze na chwilę życzyć wszystkim dobrej nocki, ale widzę, że Ida dała nam pracę domową. Ok. Odrobię i spadam. DOBRANOC!!!

Alicja,Kasis najlepsze życzonka dla Isi i Błażejka:-):-)
I teraz już naprawde uciekam lulu bo niedługo trzeba wstać by Miłoszowi mleczka dać:-)

Dzień dobry,ja w dalszym ciągu w charakterze przeciągu;-)
Isi
Błażejkowi
i ich mamusiom:Alicji i Kasis wszystkiego naj naj naj:-):-):-):tak:

My dzis korzystamy z ostatniego (wg.prognoz) pieknego i gorącego dnia i spadamy na "naszą" plażyczke nad Miedwiem na wiosce- tam jest super,bo wokół dużo drzew,więc Amelka cień bedzie miała.
Zasmucił mnie post Sheeney o jakichs zgrzytach w związku,bo zawsze uważałam Was za bardzo dobrą parę...mam nadzieję,że stopniowo wyjaśnicie sobie to ,co Was poróżniło
...i tak sobie myślę,że byc może faktycznie coś jest na rzeczy,skoro T. twierdzi,że Dorota kłamie...to byc może on wie o czyms,czego ona Ci nie powiedziała...co do feministycznych tekstów,to,hehe,pewnie na większośc facetów działaja jak płachta na byka- to tak samo,jakbyś Ty usłyszała,jak Twój facet w rozmowie z przyjacielem przytakuje mu,że wszystkie baby są głupie,nic nie warte ,zakała rodzaju ludzkiego itp...może jej słowa wziął za bardzo do siebie i obawia sie,że przez Dorotę będziesz Go tak postrzegała,że namieszała Ci w głowie i boi sie,że Twoje spojrzenie na Niego pod jej wpływem będzie takie,jak jej...
I jeszcze jedno...nie wiem,czy znał ją wczesniej - z tego,że mówi,że kłamie, wychodzi,że tak...więc skoro nie protestował przeciwko jej przyjazdowi,to byc może w trakcie pobytu u Was zrobiła coś,co go negatywnie do niej nastawiło.
...tylko to "wybieraj-ona albo ja" wydaje mi sie głupie i dziecinne,sorry,że tak mówię,ale nawet jesli uważa,że to nie jest odpowiednia osoba do przyjaźni,to nie powinien zachowywać sie jak rodzic 13latki...
Mam nadzieje,że spokjna,rzeczowa,bez emocji rozmowa pomoże to "rozplątać" i znów będzie harmonia między Wami...Przytulam mocno,trzym się:):***

AAAAA!Makuc i Sariska-gratuluję i zazdraszczam spotkania:)- i żałuuuuuję baaaardzo,że mnie tam z Wami nie było....Dopraszam sie o relację:).

Ostatnia edycja:
witam oli przespala cala noc spodobalo jej sie siedzenie a posadzona siedzi juz dosc dlugo dzisiaj idziemy do neurologa ale mysle ze wszystko dobrze bo wciagu tyg zrobila bardzo duze postep. a ja juz czuje sie dobrze chyba mi przeszlo
aniwa 10 lipca
Alicji i Kasis suwaczkowe zyczenia dla maluchow

Hej dziewczyny
U nas skok jak nic.Maly co prawda w większości dnia pogodny,ale pieszczoch się zrobił,trochę maruda,przylepia się do mnie żeby tylko go nie odkładać,nawet na przewijak jak kładę to bunt jest przez chwilę.Źle śpi-w dzień budzi się z płaczem jakby cos mu się śniło a w nocy minimum dwa razy - bo przekręca się na brzuch,a potem mnie woła na pomoc.:tak: Pozytywną stroną tego skoku jest to,że je bardzo ładnie,dużo i chętnie.Więc jak dla mnie taki skok może trwać,bo ostanio przed chorobą nie chciał mleczka,a w trakcie choroby to juz bardzo mało jadł czegokolwiek.Więc niech słoneczko sobie nadrabia.;-)
Alicja i Kasis suwaczkowe gratki,wszystkiego naj naj!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry