reklama

Październikowe Mamy 2010

a czy ja wam już pisałam, że NIENAWIDZĘ KORKÓW, normalnie cały Gdańsk mamy tak rozkopany, że nie da się przejechać przez miasto

Normalnie aż się boję,bo w lipcu jedziemy do brata do Gdańska:wściekła/y:

Makuc,sarisa zazdraszczam wam spotkania:-)

Mieszkanko załatwione. Kawalerka z kuchnią i łazienką. Niedaleko do morza,blisko zalewu. Jestem zadowolona. Teraz odkładam kasę,bo małż(po kilku piwach) stwierdzil dzisiaj,że"wymyśliłam sobie wyjazd(decyzja wspólna),a jest tyle rzeczy do spłacania:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Powiedziałam mu,że jak nie chce jechać,to nie musi. Ja jadę,bo nie chcę,aby Kuba spędził prawie całe wakacje przed blokiem:no:. Dobrze,że to jeszcze 1,5 miesiąca,to uzbieram po 50 zł tygodniowo:confused::eek:.

Stukam się z wami tyskaczem

reklama
emilia- fajnie macie i zbieraj, zbieraj kasę, młody niech ma, jemu się też coś należy, cały rok prawie nauka i szkoła, niech się wyszaleje. A m na pewno pojedzie, co sam będzie robił, żeby wam jeszcze dołożył.

Jeeezu, Roxi, co Ty czytasz. Weź se wejdź na demotywatory, czy coś, hahaha!
chciałam troche wiadomości ze świata poczytac i się ukulturalnić, ale w sumie masz racje nie warto wiec ... speszyl for ju ;-)
1309042586_by_mateoj6_500.jpg :-D

rysia,
ciesze się że z kregosłupem już lepiej :tak:a spotkanie z kumpelą to to co zawsze dobrze działa, więc oby więcej takich wieczorów ;-)no i dziękuje za nieustanne życzenia zdrówka, wierze że to m.in dzięki nim lepiej się już czuje :-)

kroma,
oby leki pomogły i dalsze badania nie były potrzebne.

Makuc zanim nakręcicie ten film to poprosze więcej szczegółów z dzisiejszego meetingu :-p
a te psychotropy to takie 1308900178_by_ijustwannamakeyousweat_500.jpg czy coś innego zażywasz ? :cool2:

jak tu pusto....
wakacje przyszły i nam forum pustoszeje :dry: trza chyba jakieś dyżury wprowadzić ;-)

u nas też jest tak, że raz piękne spanie w łóżeczku a raz obraza stanu i kojec w doopkę parzy i tylko posłanie rodziców jest oki [teraz mamy właśnie tą 2ga opcję :eek:] i siwejąca MAKUC niedługo z siwiejącą ROXI będą chodzić i marudać;) a co do sposobności to po prostu pakuj walizki i przybywaj :D moje mieszkanie stoi dla Was otworem i czeka :D
no i tym jeszcze bardziej mnie utwierdziłaś że oni jakoś telepatycznie się ze sobą komunikują, i spiskują przeciwko swoim kochającym mamusiom :dry: przykładowy komunikat "pamiętaj Ala od dzisiaj nie lubimy łóżeczka, bez odbioru Patryś" :ninja2:
oj spakowałabym się spakowała tym bardziej że mój małż mnie dzisiaj zasmucił, że on tam bedzie z zapewnionym noclegiem a ja bym musiała się z Ptyskiem gdzieś tułać po kwaterach czy cuś więc troche lipa :-(

Co do kolejnych spotkań to jeśli będą odbywać się we wschodnio-południowej lub centralnej Polsce (gdzie mam w miarę blisko) to dawać znać bo już kolejnego takiego nie popuszczę (nawet jakbyśta nie chciały zobaczyć mordki Rysi)to ja i tak się zjawię (zaczerpnę przykład z mej kurewny,ja jej nie chce a ona i tak przybywa na swym miotłowym dupowozie)i ja w tym wypadku zrobię tak samo. A co!!!!!:cool:
rysia, kania, co do spotkań w polsce centralnej to wawa czeka :tak::-p

sheeney, gódźcie się gódźcie bo to nie ma co jakiś nieporozumień między sobą piętrzyć ;-)

e-lona
, mam nadzieje że Laurce szybciutko te 3 zębolki wyjdą i już nie będzie się tak męczyć :tak:

kania, nie smutaj się :* sama z tym wszystkim nie jesteś :no: masz nas :-)

mała_mi, ja też ostatnio myślałam o pierwszych urodzinach Patrysia, zleci szybciej niż myślimy ;-) przypomniał mi się roczek mojego chrześniaka, który był tak nie dawno a on juz 6 lat ma :shocked2: no i miło że dzionek miałaś udany, oby takie częściej były :tak:

mamaagusi
, fajnie że wyjeżdzacie i z siostrą wkońcu się zobaczysz :-) a jak tam jej maleństwo się czuje ?

a czy ja wam już pisałam, że NIENAWIDZĘ KORKÓW, normalnie cały Gdańsk mamy tak rozkopany, że nie da się przejechać przez miasto
nic mi nie mów o korkach, stolica chyba w tym góruje :dry: jeszcze teraz pół miasta zamkneli bo metro budują, masakra :no:

emiliab, super, że mieszkanko na wakacje już załatwione :-) a tekst męża to chyba jakiś żart :eek: faceci to mają jakiś odgórny nakaz mówienia głupot w najmniej odpwiednim momencie :confused2:

Margerita rozumiem :-)
Roxannka jak na W-wę uderzę to dam znać :-) i jeszcze raz dzięki !!!
Mamusie ja zmykam bo ledwo co widzę na oczy, pewnie z rana się pojawię poczytać co tu nastukałyście :-)
Dobrej i spokojnej nocki Wam, Waszym dzieciaczkom i mężom życzę.

Ostatnia edycja:
Roxannka nie zapraszaj (bo jeszcze będziesz żałowała;-)) bo już niebawem możesz chcieć lub nie chcieć a moją mord(k)ę zobaczysz bo już mam plany lipcowe by swą ukochaną Warszawę nawiedzić:-)a co do zdrówka to napewno te nieustanne me modły zostały wysłuchane,dlatego zdrówko powraca:-):tak:
Emiliab świetnie że kwatera załatwiona...teraz trza Wam tylko życzyć by wyjazd się udał:-)
Kania słodkich snów:tak:

No a teraz co do listy obecności...gdzie Ida,Natolin????(bo o ich usprawiedliwionej obecności nic nie słyszałam):confused:

przez moją nieobecność nie wiem co się dzieje - ANIAWA Ty pracujesz??
KANIAWA nie wiem o co chodzi z problemami z mężem, ale tulę
nie wiem też co KROMIE się stało, że musiała do gina
MAKUC bardzo dziękuję za pamięć! robiłam dzisiaj zakupy wyjazdowe
MALA MI Tobie też dziękuję
KANIA dzięki, jeszcze nie wyjechałam, w weekend wyjeżdżamy
EMILIAB macie rozdzielność majątkową?
RYSIA dzięki, już jestem, ale w zasadzie już też idę spać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry